Labels

Friday, 30 December 2011

To All My Beloved Follower...!!!!!

Selamat Sejahtera kepada semua follower budak yang amat budak sayangi..
maaf la budak lama tak online..tak post, tak update pa per pun..
budak ada satu berita kurang baik..
budak rasa nak mengundurkan diri dari dunia plu buat sementara..
budak baru je lepas clash ngan bf budak..
budak tak sangka hubungan budak ngan dia cuma sampai setakat nie je..
waktu dekat ngan dia..kita org bukan main happy lagi..
bila budak mula study..hubungan kita org makin goyah..
adakan keputusan budak untuk sambung study ni salah..
budak sambung study kerna nak menstabilkan lagi hidup budak..
budak tak nak la kalau kaple..hidup sama nanti..budak tak ada kerjaya yg elok,
tak de kestabilan hidup, kewangan tak stabil..
budak x nak susahkan hidup org yg budak sayangi..
tapi nape semuanya jadi mcm nie..KENAPA??
budak buat semuanya untuk masa depan budak ngan dia..
tapi nape tiba tiba jadi mcm nie..
budak rasa terkilan yang amat sangat..
budak nak hidup ngan org yg budak syg..tinggal sesame..
tempuhi hidup sampai ketua..
sebab tu budak sambung study..bukan nye sengaja nak tinggalkan dia..
tapi dia x faham..budak bergaul ngan lelaki gay cket dia naik marah,.
jeles..tapi adakah dia tau..hati budak ada kat sape..
maybe budak yang salah..maybe budak buat keputusan yang salah..
budak bodoh kan..amat bodoh..
rasa mcm sia sia je budak buat semua nie..
harap kau bahagia dengan pilihan kau nanti..
nanti kalau budak tak ada nanti..jangan lupekan budak..
kalau umur panjang..tak ada aral melintang...kita jumpa la lagi ye...
to all my follower..budak tak leh nak upddate pa per buat masa sekarang..
budak langsung tak leh nak fokus pa per pun dalam hidup budak..
insyaalah budak akan cuba bangkit semula..but for now..
i dont think so..
jumpa lagi kat entry yang kan datang..
semoga korang sabar menanti..
bye..


Sunday, 13 November 2011

Berehat Buat Sementara Waktu!!!!

Hi semua warga PLU...maaf la ye budak tak dapat nak post pa per sekarang nie..
budak tgh buat persediaan nak masuk sambung study nie
ye la kena buat bnyk persediaan...nak sambung study kan..
so harap korang bawak bnyk2x bersabar la e...post nie pun budak post simple je..
ye la..tak dapat nak dok menghadap depan komuter..
budak sekarang berada di Shah Alam Selangor...
tu je leh budak btaw kat korang..
anyways... harap korang bnyk bnyk bersabar la ye..
jumpa lagi pada masa yang akan datang ok...
buat masa bebrapa minggu nie..
budak berehat dulu la..kumpul bahan bnyk bnyk untuk tatapan korang la kan..
ok selamat maju jaya k..doakan budak selamat saja di tempat org nie ye...
ciaooo

Tuesday, 18 October 2011

From My Own Follower ( Amier ) Personal Video

 Hi semua warga PLU yang budak amat sayangi..haha
arinie budak nak post pasal follower budak yang nama amier tu..
aritu dia ada kasi pic kan untuk korang tatap..
arinie budak post video dia pulak..
dia ckp ni personal video dia..
so tanpa melengah kan masa jum kita tengok video amier ni ok..
dia jugak ada tinggalkan email dia untuk korang contact dia..
dia berhasrat nak cari bf bottom..
ni email dia (amir.top87@yahoo.com)
jum kita tengok jum..

video

video

ok tak ..
kalau ok jangan lupe comment and vote..
and yang paling penting jangan lupe untuk contact mamat nie ok..
budak yang recommend kat korang nie..hahaha
see korang sume pada post enrty yang akan datang nanti ok..
bye bye and love u all..ciaoo

Monday, 17 October 2011

Senaman Pagi...

Hi semua warga PLU yang budak sayangi..
budak nak post satu lagi koleksi budak kat korang hehe..
pasti korang gersang gilerr kan..
ye la lama beno budak tak update blog budak nih..
ok arinie budak kasi korang the whole package 
dari muka yang hensem ala jambu ke bentuk badan yg sexy dan ke batang yang mantap..
hehe..amacam rasa x sabar je kan nak tengok video nih..
pe pe pun..sebelum korang tengok video tu..budak nak sampaikan pesanan sikit..
kalau korang ada bahan untuk di sajikan di blog budak..
budak dengan senang hatinya menerima..
send kat email budak yang beralamat budakhot88@ymail.com
pe lagi jum kita tengok video nih jum..
jum la jum la..ahaks...
layann...

video

so amacam..ada baik punya ka..??
kalau baik korang jangan lupe comment or vote ok..
ok la jumpa lagi pada post entry yang akan datang ok..
jumpa lagi ciao ciao guys..
~peace out~

Tuesday, 11 October 2011

From My Own Follower ( Nok Mie )

Hi sekali lagi kepada semua warga PLU yang budak sayangi..
hari ni bila budak buka blog budak..
ada sorang lagi follower budak sumbang bahan untuk blog budak..
thanx kepada follower Nok Mie..
follower budak nie ada sumbang pic pic batang dia..
dia pump batang dia ..untuk kasik besar dan panjang..
dengar mcm best jek kan..
so apa kita tunggu lagi jum la kita tengok pic batang dia..
jum jum jum..







So ok tak hehe..
pe pe pun korang comment la ye..
jumpa lagi pada post yang akan datang..
budak sekarang tgh sibuk nak sambung study so..
kena prepared bnyk benda la kan..
gudluck kat korang semua..doakan budak sentiasa happy ok
ciaoo..

Thursday, 6 October 2011

From My Own Follower ( Amier )

Hi semua warga PLU yang budak sayangi..
arinie...ada follower budak nie nama dia Amier..
dia nak cari adik angkat or couple..so kalau korang berminat korang usha la k..
hehehe..pe pe pun.. dia nak budak letak bio ringkas dia..
so meh budak postkan bio dia k..

Nama : Amier
Umur : 24 tahun.
Seksualiti : Gay
Peranan :  Top
Berat : 73 kg.
Tinggi : 163.
Area : Subang jaya
Mencari : Bf Bottom.

ok ..ni la bio ringkas dia yang dia kasi kat budak..
kalau korang berminat usha la dia k..
selain tu jugak dia ada sertakan pic pic dia..
meh meh jum kita layan pic dia jum.. 






alamak pic last dia tukar muka pulak...
muka tak leh tunjuk guys..
kalau nak tengok dia..jumpa la dia..
jangan dok tengok je rugi nanti..
siapa cepat dia dapat..
dia tengah single nie...hehe...
pe pe pun jumpa lagi kat entry yang akan datang ok
ciaoo..

Monday, 3 October 2011

Style 2 Mamat Top Having Fun.!!!

Hi semua warga PLU yang budak sayangi...
entry pada kali nie...tentang 2 org mamat top..
ingat tak entry yang 2 mamat main gune toy tu..
dia org nie sebenarnya sepasang kekasih..
video nie dia org buat semperna hari valentine..
well budak x sambut hari valentine hehe..
budak sambut hari ulang tahun kita org declare je hik hik..
maaf la ye coz video senget...slack tu je yg lain tip top ler..
jom kita layan mamat 2 org nie main jom..
layann.. 

video

amacam stim tak tengok hehehe..
bagi follower budak yang nak sumbang bahan bahan untuk blog budak..
korang leh hantar pic2x korang or video korang kat email budak..
budakhot88@ymail.com
tu jer dari budak...tunggu budak pada entry yang seterusnya nanti ok..
pa pe pon jangan lupa untuk comment & vote k..
peace yooo

Saturday, 1 October 2011

Me & My BF....!!!


Entry kali nie..budak nak citer pasal kisah hidup budak..
Gambar berpegangan tangan dalam pic ni..
kalau korang nak tau..ni la pic kita org pegang tangan..
time nie kita org sambut raya sesama..baju raya kita org sama kaler..
and kaler tu pun our fav kaler..couple ring pun sama..


Mula mula budak kenal dengan dia..dari satu gay website..
kita org cuma kasi satu ke dua msg..just trade no hp..
lepas tu kita org senyap je..coz time tu budak masih couple ngan sorang mamat nie..
bila hati budak remuk..dipermainkan ngan mamat sorang tu,
budak cuba nak cari udara segar yang baru..
then budak teringat yang budak masih ada simpan no hp dia.
so budak try text dia..time tu budak tgh otw balik kampung pada beberapa hari sebelum raya..
dari awal pagi budak text..kita org sms sampai petang sampai budak tiba di kampung..
budak mula berkenalan dengan dia nie..tapi belum jumpa lagi..
dalam beberapa hari tu kita org asyik sms sms sms tak henti henti..
then kita org plan nak jumpa sehari sebelum raya..
tapi tak jadi..sedih jugak budak time tu..tapi budak tabah kan hati..lepas tu raya pertama tiba..
budak cerita la  luahan hati budak..apa yang budak rasa waktu tu iaitu lonely..sedih kat dia..
dia pujuk budak..dia tenangkan hati budak..
malam tu dia ajak jumpa..so budak buat plan..supaya dia sambut raya dengan budak..selama 4 hari..
pada malam raya pertama tu..budak drive g jumpa dia..
tapi budak sesat la pulak..so budak minta direction dari dia..tapi budak tetap jugak sesat..
dah sah sah buta arah nak buat mcm mana kan uhuks..
tapi budak tak putus asa..budak cari jugak sampai dapat..
then bila sampai kat tempat yang dijanji..
budak tunggu dia datang..budak tunggu dalam keta..
bila dia masuk datang kat keta budak..budak masa tu dah ternganga..
budak admit it..budak dah mula jatuh cinta ngan dia..
dia masuk je dalam keta..budak dah  boleh hidu bau fragrance axe chocolate..
cara dia bercakap, cara dia interaksi ngan budak..memang mcm budak ler...
budak ni pemalu cket kalau bab bab nak berckp face 2 face..
rupe rupe nye dia pun mcm tu jugak..alamak sejibik la pulak..
and then, budak bawak dia gi rumah sedara dia..tok ambik barang barang pakaian..
maklumla nak stay kat rumah budak kan untuk sambut raya..
(dalam hati yay yay happy nyerrrrr)
otw nak gi rumah budak..kita org sempat ckp ckp tanye pasal diri masing masing..
dalam keta tu la kita org first time pegang tangan..
budak cium tangan dia..budak belai tangan dia..
sampai je kat rumah budak..budak perkenalkan dia kat family budak..
(nasih family tak tau..kalau tak mati la kena parang)
kita org sampai rumah budak hampir hampir pukul 12...turun ambik dia pukul 10.30..
sejam tu budak sesat huhu..so kita org terus masuk bilik budak..salin pakaian n tengok tv kat ruang tamu..
kita org ckp ckp je bnyk..ye la baru jumpa kan..mesti la nak kenal..
sedar tak sedar..dah pukul 2 lebih pagi.. so kita org terus le pegi bilik nak tido kan..
masuk je bilik..kita org tido sama katil..dia peluk budak and budak peluk dia..
sungguh syahdu rasa hati masa tu..budak kucup dahi dia..dia peluk budak makin erat..
dan masa tu jugak la..kucupan pertama kita org..dibawah sinaran bulan dan bintang (bawah tingkap la)
dan anda tau apa seterusnya berlaku kan..haha.tak yah la nak cerita bab tu.
marah dia nanti..huhu..lepas pagi tu..budak sedar je dari tido budak nampak dia kat sebelah budak...
sessungguh nya budak memang taknak masa bergerak..budak cukup happy..
kita org lalui hari hari yang seterusnya dengan keluar sama sama..
tengok wayang sesame citer Final Destination 5...tengok movie tu sambil pegang tangan huhu...
ingatkan nak ambik couple seat..tapi malu la pulak..coz awal hari tu ada beli sepasang cincin pada hari ke 4 kita org besama meaning kita org dah declare ler huhu....so..cincin dah pakai...dua dua letak lengan atas kaunter nak tengok tempat duduk..org jaga tiket tu perasan kot..tengok kita org semacam je..
sabo je lah..bila duduk je dalam panggung..terus kita org pegang tangan sampai habis movie tu..
sejak hari tu..kita org couple sampai sekarang nie..sentiasa sayang menyayangi antara satu sama lain..
hopefully..we will be happy forever..
coz i know he is the one 4 me..
I LOVE U SYG..!!!



Music Upgrade


Salam Sayang buat warga PLU blog budak..
Today budak ada buat upgrade cket kat blog budak..
budak kasi mp3 widget..
budak nak korang layan blog budak sambil dengar lagu..
lagu yang budak pilih..
semua nya berdasarkan diri budak..
budak sanggup berkorban demi yang tercinta..
mcm lagu dari 2AM - Even If I Die , I Never Let You Go..
sampai mati budak x kan cintakan org lain lagi selain bf budak..
biar la org ckp budak tak sedar diri, budak buta cinta..
tapi bagi budak..tu je yang budak ada..
so korang layan la lagu lagu yang ada kaitan dengan hidup budak nie..
harap korang enjoy la ye..
peace out..

2 Mamat Main Guna Toys Again.....

Hi semua warga PLU..
hari nie..budak nak post video pasal 2 org mamat kat entry sebelum nie..
ni bahagian kedua dia org wat seks..
2 org mamat nie memang suka sangat main pakai toys..
budak tengok pun naik stim tengok..huhu.
budak ada cadangan nak bgtaw kat korang..
korang tengok tak malaysia gay love punya blog..
budak pun teringin nak buat mcm tu..
dpt jugak la budak duit kan dengan blog budak..tapi..
budak tak pasti lagi.,..coz budak tak confirm lagi nak buat mcm blog dia org..
tapi plan memang ada la cuma tak confirm kan..
pa pa pon..korang layan je la video nie ok..
jummm..

video

so ape lagi..dah tengok tu jgn lupe lak nak comment and vote ok..
ciaoo jumpa lagi di entry yang akan datang k..
zaasssss

Monday, 26 September 2011

2 Mamat Main Guna Toys....

Salam sayang buat semua warga PLU...
Hehe..maaf ye budak jarang update..
hari ni budak nak kasi korang video pulak ye..
2 org mamat ni suka sangat main dengan toys..
maybe dua dua nie mamat top kot...
tapi pe pe pun..stim jugak tengok dua org mamat nie main..
syok ape haha..
jom kita layan jum...sangap dah nie hehe..
layan dulu jummm.

video

Ok tak?
Tunggu kat entry seterusnya nanti..
ada lagi mamat lain main pakai toys..
bnyk koleksi budak nie..haha..
pe pe pun jgn lupe untuk comment & vote k..
ciaoo guys..


Friday, 23 September 2011

From My Own Follower ( Mr. G )

Hi semua warga PLU...
maaf la budak lambat untuk update..
biasa la kan..dah mulai sibuk...
tapi budak tetap tak lupekan korang semua warga PLU yg budak sayangi..
kali ni budak tak letak pa per video dulu coz line terlalu la slow..
so budak leh upload pic..
tapi kali ni..ada sorang lagi follower budak..
dengan murah hatinye menaja bahan bahan untuk blog budak hehe..
dia kasi kat budak beberapa hari lepas..
so nama dia budak tek leh bgtaw la..
budak gelar dia nie Mr G..
well Mr G..thx u so much..sumbang la lagi kalau ada k..
post entry kali ni adalah penghargaan buat Mr G.
jum kita tengok jum..





So mcm mane..mcm sedap je btg mamat nie..
ada curve la wow..nyum nyum la huhu..
opss budak pulak lebih lebih..
pa pe pun jgn lupe comment & vote k..
ciaoo sume..jumpa lagi kat post entry yang akan datang.

Wednesday, 14 September 2011

From My Own Follower (Mahaguru Penang)

Hi semua warga PLU yang budak sayangi...
hari ni budak nak buat entry penghargaan untuk salah sorang follower budak..
follower budak ni ialah Mahaguru Penang,
dia telah menyumbang kan pic pic batang dia untuk budak tayang di blog budak..
so budak excited and korang pun mesti excited kan..
budak nak ucap kan terima kasih la kat Mahaguru Penang...
terima kasih tak terhingga..
jum kita tengok batang dia jum..








wah wah wah hebat..3 pic diatas siap kena isap pulak tu..
ada adegan menarik..
so kalau korang pun ada bahan untuk budak..
emailkan je kat email budak ok..
jangan lupa nak comment and vote ok..
jumpa lagi kat entry seterusnya..


Sunday, 11 September 2011

Just Fucking No CUM...!!!!

Hi sekali lagi untuk semua warga PLU...
dah bnyk sangat budak post video air mani hehe..
now budak nak tunjuk video tanpa air mani pulak..
budak ada beberapa video so budak tunjuk 2 dulu la ye..
korang enjoy je la k..

video

video

so mcm mane...hehe..pe pe pun..
jangan lupe tok vote dan comment k..
jumpa lagi d post entry yang akan datang...
peace yall....

Video Menggemparkan....Gilo Apo.....!!!

Hi semua warga PLU...budak dah lama nak tunjuk video nie...
bagi budak...video ni memalukan negara ni je...
kalau ye pun nak buat mcm tu..at least tanggalkan benda kat kepala tu...
terkejut budak bila mula mula budak tengok video nie..
video nie budak dapat dari kawan budak..
so korang tengok je la k..
budak tak dapat nak berkata kata lagi..
memalukan..tapi best jugak cket..cket je la best nye doe haha
saksikan la video menggemparkan ini huhu..

video

so mcm mana..mesti korang tak terkata kata jugak kan..
sumpah budak pulak naik malu tengok...
walaupun budak mcm nie..tapi budak tak buat buat ape yang mereka buat...
comment la ya & dont forget to vote..
adiosss.

Thursday, 8 September 2011

Bergilir-Gilir Fuck....

Hi sekali lagi semua warga PLU yang budak sayangi...
hehe..budak post lagi satu video untuk tatapan korang..
ye la lama tak update..mesti korang gersang kan..
sebulan korang tahan nafsu haha..
ni ha masanya untuk melepaskan nafsu hehe..
kalau korang ada video or pic untuk budak postkan kat sini..korang leh emailkan kat budak ye
ni email budak budakhot88@ymail.com
nanti leh jugak budak postkan batang korang ke ape hehe..
pe pe pun jom kita layan video nie...

video

amacam...best tak...kena fuck dua org hehehe..
pe lagi jum lancap jum...
jangan lupa comment anda hehe..
ingat kalau nak budak postkan pic batang korang ke or video korang ke..
emailkan terus kat email budak k...
ciaoo

Dalam Toilet Pun Jadi...

Hi semua warga PLU..
arinie budak nak tunjuk satu video skodeng kat korang hehe..
2 org mamat nie..tgh asyik fuck mengefuck...
sampai x sedar ada org tgh skodeng dia org haha..
layan sangat la dia org tu..hahaha
harap korang ok la ye tengok video nie..haha
nanti budak upload video lain pulak hehehe...
selamat menonton

video

ok tak???pe pe pun jangan lupa comment and vote ok..
ciaoo

Salam Lebaran.....

Hi semua warga PLU...maafla budak lama tak update...
mula mula budak nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA kat korang semua...
maafkan budak kalau budak ada terkasar bahasa ke apa kat korang ye..
budak ada berita gembira nak kongsi ngan korang..
budak tak sangka lepas budak kena dumped...
jodoh baru datang...so raya tahun nie..merasa jugak budak sambut ngan bf baru...
budak happy sangat...budak tak sangka leh dpt bf baru secepat nie..
dah la sama perangai ngan budak..
hobi sama, minat perkara yang sama,
rasa mcm kembar sendiri pulak..everything pasal kita org sama...
budak tersangat happy la sekarang sampai terlupa nak update blog...
tapi budak still sayang kat korang coz sokong budak..
jadi...now im not single anymore..hahaha
best raya ever la weiii hahaha
jumpa lagi kat post akan datang k 
ciaoo.


Saturday, 20 August 2011

KEPADA ORANG YANG HACKED BLOG AKU!!!!!!!


Kepada manusia lahanat yang hack blog budak..nice try..
ko ingat aku nih bodoh dari ko ke ha...
tahniah la coz ko leh hacked blog budak..
tapi ingat..jangan ingat ko sorang je pandai hack..aku pun pandai...
kalau ko tak nak aku kacau hidup ko..rosak peranda kan fb ko, akaun email ko, 
baik ko jangan kacau aku..sebelum ko susah..
ni warning..jangan cuba cuba nak hack blog aku..
kalau tak..semua maklumat ko yang ko simpan kat internet aku hack..
aku tak kacau ko...ko jangan kacau aku ok..jangan ingat ko boleh hack..sukahati ko je nak hack blog org
kalau ko tak nak org hack n ganggu hidup ko..ko jangan ganggu hidup aku ok..
ni last warning..jangan kasi aku marah..
aku tau siapa and dari mana ko hack...jangan ingat aku ni bodoh ok..
kalau aku tak pandai semua ni, aku tak buat blog la sengal..
peace out...fucker...


Friday, 12 August 2011

Amacam Perubahan Blog Budak??

Hi semua warga PLU..
budak ada ubah cket cket template blog budak nie..
so apa comment korang..
sesuai tak tema blog budak nie..??
apa pandangan korang pasal blog budak?
apa yang korang tak puas ati or apa cadangan korang kat budak..
budak bagi korang peluang untuk luahkan apa apa ja..
budak nak tau apa pandangan korang pasal blog budak??
so harap korang honest la ea dalam kritik blog budak nie..
jumpa lagi kat entry yang akan datang ok..
jangan lupa comment & vote ok guys..

Air Mani Melimpah....

Hi semua warga PLU..
budak ingat budak nak stop post pa per semperna bulan ramadhan nie..
tapi budak ambik keputusan..bnyk sangat org request budak upload video baru..
budak tak sampai hati la nak tolak request kan..
lagipun..korang kan follower kesayangan budak..
so arinie budak post something yang best kat korang..
korang enjoy la..melancap malam je..
jangan lupe mandi hadas haha..
esok nak puasa tau..
jom layann..

video

amacam..bnyk tak air mani hehe..
jilat la sampai kering..
pe pe pun jangan lupa comment ngan vote ok..
jumpa lagi kat next post..

Monday, 8 August 2011

Jangan Ciplak Bahan Blog Budak Plssss...!!!!


Ermm..Budak dok belek belek blog blogger lain tadi..
tiba tiba..budak ternampak..
ada video mamat dari post tak keras lagi melancap..
ngan pic batang mamat yang dari post awal budak dulu lagi..
terkejut budak..budak bukan tak nak kasi korang ambik bahan dari blog budak
and then korang letak kat blog korang..
tapi bgtaw la budak..tu bahan copyright budak..tak nampak ke logo copyright besar2x 
kat bawah blog budak..budak dah register..so pada sapa sapa yang ciplak 
bahan dari blog budak tanpa kebenaran...
kalau budak report kat tmpt budak register copyright..
automaticly blog korang akan terblock dgn sendiri nye..
jadi budak nasihatkan..sebelum budak report baik korang remove je bahan yg korang ciplak dari blog budak..budak masih bertimbang rasa nie..jangan kasi budak datang minyak..
so sebagai pengajaran..
ni dia blog yang budak tengok ada ciplak bahan dari blog budak..


so..kalau nak stay berblog..kalau nak simpan bahan budak..
minta kebenaran budak..letak kat mana korrang dpt bahan tu..
jangan nak main selam je..
sekurang kurang nya..bagila penghargaan kat budak..ni tak
terus je ciplak bahan dari blog budak..
sekian terima kasih..
harap faham la ye.

Sunday, 7 August 2011

Penting Penting...!!!


Kepada org yg berkenaan...aku harap ko faham giler giler..
jangan la jadi hipokrit..kalau dah tau diri tu str8..
jangan cuba cuba nak masuk blog blog gay mcm nie..
aku serius bro...aku naik bengang tengok comment2x budak mengaku diri str8..
so ni cuma notis dari aku je bro..
kalau tak nak sakit hati baik korang jauhkan diri dari blog blog gay..
aku tak suka org mengaku str8 tapi layan bahan bahan blog gay..
so....pls la bro..stay away from gay blog..
it none of you thing and none of your taste...
korang senang kita org pun senang...
win win situasion..
ko tak sakit hati aku pun tak sakit hati..
kalau aku jumpa comment yg sengaja nak menjahanamkan blog aku or aku..
aku akan segera spam...tak pun senang aku privatekan je...
satu lagi comment selamba dari org hipokrit..aku private terus blog nie..
haaaa..puas kan semua org...
bila bila masa je aku leh private kan blog aku..
bagi yg nak follow up tu..kasi la email kat aku..
aku tak kira dah...bosan la asek kena warning ngan org luar..


Sunday, 31 July 2011

Batang Mamat Dari Post Tak Keras Lagi(More & More)...!!!

hi semua warga PLU..
arinie budak malas nak taip panjang panjang...
korang enjoy la ek pic pic mamat dari post tak keras lagi punye batang nie..








ok la..korang jangan lupa comment & vote ok..
jumpa lagi..

Saturday, 30 July 2011

Dikecewakan...Sampai Hati..


Hi semua warga PLU...
hari nie..budak saje saje buat diri happy..
tapi budak tak dapat nak sembunyikan hakikat..
hubby yang budak sayang sangat2x tu..
yang budak percaya sepenuh hati..yang budak kasi segalanya..
yang budak tatang bagai minyak yang penuh..yang budak sentiasa kasi kasih sayang budak..
akhirnya dia ckp dia tak sayang budak lagi..dia sayang kat org lain...
nape la dunia PLU ni sungguh kejam..
padahal yang nak ajak jadi bf dia..bukan budak..
budak terpaksa akur dengan keputusan dia..
biar la budak sorang sorang..sedih giler budak..
puasa nak dekat, raya ape lagi..dia pergi dari hidup budak mcm tu je..
tak de la org tersayang yang akan sambut semua ni dgn budak nanti..
biarla hidup budak dengan blog budak je..
budak amat kecewa dengan hubby budak..
budak doakan dia happy ngan org baru yang dia pilih..

Mamat Dari Post Tak Keras Lagi..Melancap (with audio)

Hi semua warga PLU..
hehe.yes akhirnya budak dah sembuh...
jeng jeng jeng...pagi pagi lagi budak dah nak post entry terbaru hehe..
semangat giler budak pagi nie..
maaf ye lama je budak x update..biasa la org sakit..huhu
entry kali ni pulak..hehehe..
special punya..korang nak sangat kan tengok mamat dari post tak keras lagi tu kan
ni dia video dia yg seterusnya..
jom kita layan jom..
jom jom jom..

video

hehe..ape comment korang pasal video nie..
amacam..hot tak hehe..
so jangan lupe comment & vote ok..
see yah in the next entry post..

Wednesday, 27 July 2011

Doggy Style Hard Fuck..

hi semua warga PLU..
walaupun budak tak sembuh sepenuhnya..
tapi budak rasa tak sedap hati kalau tak sajikan post post entry baru kat korang..
mesti korang tertunggu tunggu entry terbaru dari budak kan..
alalalala kesian korang ek..
takper..demi korang budak gagahkan diri untuk post something kat korang..
korang mesti suka kan kalau kena doggy mcm nie..
so ape kita tunggu lagi..kite layan je video ni ok..

video

so harap korang enjoy ngan video nie..
pa pe pun jangan lupe comment & vote ok..

Monday, 25 July 2011

Sakit La Pulak... :(


hi semua warga PLU..
maaf la budak tak dapat nak post entry dulu..
sekarang nie budak tengah demam panas..
kepala migrain je..tal boleh menghadap screen lama lama..
dalam beberapa hari je kot..
sampai kepala budak tak datang migrain lagi..
maaf ye kat koranh semua..
budak nak berehat buat sementara..
lepas budak sembuh budak post entry yang best best kat korang..
jumpa kat entry seterusnye nanti

Saturday, 23 July 2011

VIdeo Teaser Mamat Dari Post Tak Keras Lagi...

hi semua para PLU..
entry kali ni..pasal mamat dari post tak keras lagi tu..
kali ni bukan video melancap dia..
video melancap dia lain kali budak post lagi..
kali nie budak nak tunjuk kat korang betapa hotnya mamat nie..
korang tengok je la video ni..
korang akan sentiasa hot hot basah bila tengok video nie..haha
ni dia video teaser mamat nie..
jom tengok jom..
layannnnnn

video

so mcm mana....hangat da bom tak..???
so postla comment korang ye & jangan lupa untuk vote..
that all for today..esok esok budak upload video yang lain pulak ye..
love u all..
ciaoo