Labels

Tuesday, 17 September 2013

Badan Asian Sedap J/O ( With Cum )( Audio )

Hi semua warga blog budak,
sorry lambat cket nak update, maklum la final week exam kan,
so arini budak nak kasi korang tengok video lelaki yang same mcm dalam post sebelum nie,
tapi kali ni ade dengan audio sekali, korang leh la dgr lelaki ni mengerang, 
syiokkk siottttt,
hahahaha xpe xpe mesti korang da x sabar kan, 
so ape kita tunggu jom layan.

video

So amacam, hot tak....gilerrrr arhhh..
mesti korang stim kan, 
kalau korang nak send video or pic korang leh x send kat email budak k..
So enjoy la tonton bnyk kaili, 
budak caye mesti ade yg pancut bnyk kali tengok video nie haha
ok jumpa di post akan datang...
Peace out.!!!

Thursday, 12 September 2013

Badan Asian Sedap J/O (No Cum)

Haaaaa, budak nak post satu lagi video untuk hari ini, 
budak rasa kalau korang tengok
mesti korang sanggap giler kot haha
ok budak maybe akan buat post terbaru setiap 3 hari sekali, 
so korang stay tune and teruskan sokong blog budak,
budak akan teruskan berblogging untuk anda semua,
so tanpa lengah masa hahaha
mesti korang da x sabar, video bagi budak
agak hot and sedap ar..
jom jom kita usha, 

video

Hahaha sorry la korang, video ni xde dia cum, but the next video of him ada cum,
kalau korang nak all korang kena buat just pastikan blog budak famous hahaha, 
tak ade la gurau je, keep follow blog budak and comment, 
setiap comment korang penting bagi budak, 
sebab nak tengok feed back kan, 
ye la blog budak ni sape je la nak tengok kan....
So kalau nak tunggu kat post yg seterusnya ok..Out!!!

Air Mani Kesukaan Ramai 2

Budak sudah kembali, maaf la ek sebab budak lambat post, 
biasa la busy ngan final ni kan, bnyk event kena handle, 
so budak nak ambik kesempatan nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN & SELAMAT HARI MERDEKA,
agak terlambat but, ok la at least budak wish kan haha,
so hari nie budak nak post video pasal budak skinny tu, nampaknye post comment da 
melebihi 10 comment, so sebagai janji budak, budak akan post video seterusnya dari dia, 
hope korang enjoy and stay tune ok
jumpa lagi di next post budak,
adiosss semua,
peace!!!

video

so amacam haha, mesti korang sanggap kan ngan video budak, 
no worry ada bnyk lagi video hehe ok ke post seterusnya ,
jumpa d sana haha...
Jangan lupe to vote and comment ok,