Labels

Tuesday, 18 October 2011

From My Own Follower ( Amier ) Personal Video

 Hi semua warga PLU yang budak amat sayangi..haha
arinie budak nak post pasal follower budak yang nama amier tu..
aritu dia ada kasi pic kan untuk korang tatap..
arinie budak post video dia pulak..
dia ckp ni personal video dia..
so tanpa melengah kan masa jum kita tengok video amier ni ok..
dia jugak ada tinggalkan email dia untuk korang contact dia..
dia berhasrat nak cari bf bottom..
ni email dia (amir.top87@yahoo.com)
jum kita tengok jum..

video

video

ok tak ..
kalau ok jangan lupe comment and vote..
and yang paling penting jangan lupe untuk contact mamat nie ok..
budak yang recommend kat korang nie..hahaha
see korang sume pada post enrty yang akan datang nanti ok..
bye bye and love u all..ciaoo

10 comments:

  1. sedap...mahu juga merasa amer punya...

    ReplyDelete
  2. pergh. best tul. teringin nak jd budak btm tu

    ReplyDelete
  3. sedap mainan diorng nie............stim lak aku view

    ReplyDelete
  4. nice, yummy i like

    tak de ker gamar mamat ni?

    ReplyDelete
  5. besttttttttttttt....bila nk kuar y bru plak?

    ReplyDelete
  6. nak amir..... ^_^.... my ym zackery_89

    ReplyDelete