Labels

Saturday, 15 September 2012

Pancutan Nikmat

Salam kepada semua warga blogger budak...
Pasti korang semua nak tengok kan bila terbaca tajuk nie hehe..
Budak malas nak ckp bnyk cos budak tau korang dah lama tunggu video terbaru dari budak kan..
Ini video terlatest budak yang budak simpan..
Harap korang enjoy dan kalau ada video or pic nak kongsikan ngan budak..
Boleh send kat email budak ea
budakhot88@ymail.com
Ok setakat nie je la budak taip k..
Enjoy & Jumpa lagi di post akan datang...
Peace Out



video


ReOpening Of My Blog...


Salam sejahtera kepada semua warga follower budak..
First of all budak nak minta maaf sebab lama menyepi..
budak tau budak ambik masa lama nak bangkit..
tapi apa kan daya..budak hanya manusia biasa..
sekarang budak still single..tak jumpa pun org yg betul2x leh tambat hati budak
so walaupun da terlambat..budak nak ucapkan jugak
SELAMAT BULAN RAMADHAN 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN..
harap korang semua boleh maafkan budak ea..
dgn selesainya post budak ni..maka sudah officialnye
budak akan update blog ni balik....
walaupun seminggu maybe sekali 2 
tapi budak akan still update blog nie..
budak minta maaf dan ampun kat korang ea..
ramai yg beri budak semangat teruatamanya  dari follower budak yg setia..
thx semua yg sokong budak...
love u all so damn much...
Peace out

Wednesday, 4 January 2012

Macam Macam Dugaan...!!!!

Maaf kan budak coz jarang update..tapi budak tak leh nak update video or picture lagi..
sejujur jujurnya...budak sekarang tgh sakit..
budak demam, selesema, batuk, tekak membengkak sampai budak tak leh nak berckp..
budak nak kongsi satu cerita kat semua follower budak..
kepada yang berkenaan..
semalam budak tak larat n tak mampu nak bangun..budak ajak member budak tuk hantar budak kat pusat perubatan..
tapi dia org semua ada kelas..so budak ambik alternatif lain..
kebetulan ada sorang mamat nie..dia suka kat budak..but already have bf..
dia offer nak hantar budak ke pusat perubatan..
budak setuju je la memandangkan budak tak ada org nak hantar sana..
budak dah jelaskan kat dia..we are just fren..nothing more..
so budak ingatkan dia ada bgtaw ngan bf dia..
sampai je budak kat pusat perubatan...
lepas doctor periksa n bagi list ubat..
budak keluar je bilik..budak kena serang ngan bf dia..
bf dia mengamuk nape budak ganggu bf dia..
budak jadi tergamam..
korang bayangkan jer..dgn keadaan budak tak leh nak berckp..
mcm mana budak nak jelaskan kat dia..yg budak yg suke kat budak tu..tetiba je menghilangkan diri..
langsung x nak pertahan kan budak ke apa..
budak hanya mampu mendengar cacian dia je..
kalau ikutkan hati...lama dah budak pengsan kat situ..
tapi budak kuatkan hati..
dia tengok keadaan budak sakit mcm tu..
dia masih nak tanye soalan bertubi tubi..
budak hanya jelaskan kat dia..yang dia hanya tolong hantar budak 
ke pusat perubatan..tak lebih dari tu..
lagipun bbaru first time kita org jumpa..budak memang dah x berkenan..
ko boleh ambik bf ko..simpan dalam rumah ko ke ape..
budak tak kisah pun...bnyk lagi perkara lain yang budak pikirkan..
bukan budak yang nak sangat kat dia...so.jangan salahkan org tanpa usul periksa..
budak tahu niat dia baik..but atleast...bgtaw la bf dia..
ni dah kantoi...budak yang jadi mangsa...
lepass dia hantar budak balik..
automatik budak pengsan lepas masuk bilik..tak sedarkan diri..
kalau kawan tak balik..ntah la jadi apa kat budak...
to someone yang jaga budak..thx..budak terharu sangat..walaupun baru kenal..
but sangat prihatin kat budak..budak akan ingat jasa awak ye..
kepada semua follower budak..budak harap korang sabar ea..
jumpa lagi..
peace