Labels

Monday, 17 October 2011

Senaman Pagi...

Hi semua warga PLU yang budak sayangi..
budak nak post satu lagi koleksi budak kat korang hehe..
pasti korang gersang gilerr kan..
ye la lama beno budak tak update blog budak nih..
ok arinie budak kasi korang the whole package 
dari muka yang hensem ala jambu ke bentuk badan yg sexy dan ke batang yang mantap..
hehe..amacam rasa x sabar je kan nak tengok video nih..
pe pe pun..sebelum korang tengok video tu..budak nak sampaikan pesanan sikit..
kalau korang ada bahan untuk di sajikan di blog budak..
budak dengan senang hatinya menerima..
send kat email budak yang beralamat budakhot88@ymail.com
pe lagi jum kita tengok video nih jum..
jum la jum la..ahaks...
layann...

video

so amacam..ada baik punya ka..??
kalau baik korang jangan lupe comment or vote ok..
ok la jumpa lagi pada post entry yang akan datang ok..
jumpa lagi ciao ciao guys..
~peace out~

42 comments:

  1. kalau la dapat bf mcm ni bahagia nya hidup muka hensem, body sexy,batang mantap...rasa nak isap je batang mamat ni....

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kol aq kite romen 0122191900

      Delete
    2. ko memang shin.. wahahahaha.. (nanges)

      Delete
  3. Replies
    1. u isap btg i nk...017858455

      Delete
    2. Sangap,,,kt pj,,,jm knl 01123085962

      Delete
  4. best siot budak, nak lagi yg muke hensem konek tegar macam ni eh....x puas tgk lancap siot....

    ReplyDelete
  5. bes ni boleh diamalkan senaman pg

    ReplyDelete
  6. sy pnah jumpe vid ni kat xtube, x silap dia ni bdak filipino. lg pon diaorg kan besenye x sunat

    ReplyDelete
  7. bdak filipino muke pn mcm melayu jugak, konek pon besar2 blake

    ReplyDelete
  8. konek besar dan banyak air...mantap, pasti sedap. hmmm rasa mau je bela budak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. u try ilh...lg mantap 0178588455

      Delete
  9. Best! Tapi kenape bulu jembutnya dicukur habis? Takut panjang seperti rambut kepala kah? LET YOUR PUBES GROW NATURALLY. WITHOUT IT WE WILL LIKE A LITTLE KID! AND WITH IT WE LOOK MACHO AND GREAT! BE PROUD TO HAVING PUBES. THE THICKER THE BETTER!!

    ReplyDelete
  10. merembes view btg mcm nie.........rasa nak beromen dgn dia nie

    ReplyDelete
  11. Hai mohd zariq,
    kalu nak meh la romen ngan aku....sangap je...

    ReplyDelete
  12. hai ada sape2 sini kenl denagn tuan punya blog aku merdeka otai... nak buka blog dia tak leh arh.. plz tolong kalau ada sape2kenal fb,ym dia ke?

    ReplyDelete
  13. Best gila tengok clip ni

    ReplyDelete
  14. if u change to private, please invite me or let me in. wmastor30@gmail.com. Thanks.

    ReplyDelete
  15. sy nk tau la mcm mane nk rakam video guna laptop..ado orang buleh ajar x??

    ReplyDelete
  16. ATTENTION: Bende nie x tipu dOw...kOrang Join r..Bnyak untung Bisnes online X perlu jual barang cuma promo website kat orang je. Cari sorang kawn dapat rm50. Kalau 20 org dah dapat rm1000 mudah bukan. website saya, http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=Mohamad

    klO stakat klik 2 jerk wat per kn..?..jOin ler skali...dpt benefit bnyak...untung giler..

    Hello...klO korang x caye x thu r...dengan mende nie jugak aq dpt beli ipAD yg aq gune skang....sO jOin r:)

    Korang x rugi pa per pOwn..untung lgi ade r..sO..?..tunggu ape g..x nk x per..x kesah..sye dh senang:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku selalu jumpa bisnes melayu mcm nih.. xpernah nampak kaya pun...

      ikut la style cina, berniaga... :)

      Delete
  17. mantap nee imel aku andiseteven68@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Nice. Indonesian guy here. Email me @ artez4free@hotmail.com. Thx. Really wanna know the man in that video

    ReplyDelete
  19. jom jumpa n lancap sama. prefer jumpa. no chubby. nak tepon msj first to my ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Sye yuly.umur 24thn kat sibu sarawak..01115305535..

    ReplyDelete
  22. sye 15 thun tngl mnjng.....wechat ameerdanish

    ReplyDelete
  23. Saudara aku !!!
    Kuasa Allah. Niat nak buat research utk journal task univrsty, tapi lain yg aku jumpa.

    ReplyDelete
  24. cri top area portdickson..0132032417/wechat/whatsapp..igt area pd n berhmpiran sahaja..

    ReplyDelete
  25. Urut badan dan batin utk lelaki sekitar Kulim Butterworth SG.petani. call 010-5653214 zaman.

    ReplyDelete
  26. pure top... mix malay... tggi 176... mncari adik bottom... straight look... uderage... 18 thun kbawah... prefer melayu kurus... berkulit cerah atau smoky light brown... hihi...*_^… ada yg bmnat... add my wechat id... rezruz898... cheras...

    ReplyDelete
  27. Dpt isap konek die sedap ni
    whatsapp 0176179728

    ReplyDelete
  28. kaki lancap jom jumpa lancap sama atau call sembang lancap..KL & Sel...wechat deen3295..0137572265

    ReplyDelete