Labels

Saturday, 1 October 2011

2 Mamat Main Guna Toys Again.....

Hi semua warga PLU..
hari nie..budak nak post video pasal 2 org mamat kat entry sebelum nie..
ni bahagian kedua dia org wat seks..
2 org mamat nie memang suka sangat main pakai toys..
budak tengok pun naik stim tengok..huhu.
budak ada cadangan nak bgtaw kat korang..
korang tengok tak malaysia gay love punya blog..
budak pun teringin nak buat mcm tu..
dpt jugak la budak duit kan dengan blog budak..tapi..
budak tak pasti lagi.,..coz budak tak confirm lagi nak buat mcm blog dia org..
tapi plan memang ada la cuma tak confirm kan..
pa pa pon..korang layan je la video nie ok..
jummm..

video

so ape lagi..dah tengok tu jgn lupe lak nak comment and vote ok..
ciaoo jumpa lagi di entry yang akan datang k..
zaasssss

2 comments:

  1. suka dengan entri begini, pertama kali tenguk top main sama top dengan toy...harap dapat budak post lagi clip begini...10q

    ReplyDelete
  2. aq nak la jd toy dorg b'dua ni... sedap sgt.. perrgghh!!

    ReplyDelete