Labels

Saturday, 1 October 2011

Me & My BF....!!!


Entry kali nie..budak nak citer pasal kisah hidup budak..
Gambar berpegangan tangan dalam pic ni..
kalau korang nak tau..ni la pic kita org pegang tangan..
time nie kita org sambut raya sesama..baju raya kita org sama kaler..
and kaler tu pun our fav kaler..couple ring pun sama..


Mula mula budak kenal dengan dia..dari satu gay website..
kita org cuma kasi satu ke dua msg..just trade no hp..
lepas tu kita org senyap je..coz time tu budak masih couple ngan sorang mamat nie..
bila hati budak remuk..dipermainkan ngan mamat sorang tu,
budak cuba nak cari udara segar yang baru..
then budak teringat yang budak masih ada simpan no hp dia.
so budak try text dia..time tu budak tgh otw balik kampung pada beberapa hari sebelum raya..
dari awal pagi budak text..kita org sms sampai petang sampai budak tiba di kampung..
budak mula berkenalan dengan dia nie..tapi belum jumpa lagi..
dalam beberapa hari tu kita org asyik sms sms sms tak henti henti..
then kita org plan nak jumpa sehari sebelum raya..
tapi tak jadi..sedih jugak budak time tu..tapi budak tabah kan hati..lepas tu raya pertama tiba..
budak cerita la  luahan hati budak..apa yang budak rasa waktu tu iaitu lonely..sedih kat dia..
dia pujuk budak..dia tenangkan hati budak..
malam tu dia ajak jumpa..so budak buat plan..supaya dia sambut raya dengan budak..selama 4 hari..
pada malam raya pertama tu..budak drive g jumpa dia..
tapi budak sesat la pulak..so budak minta direction dari dia..tapi budak tetap jugak sesat..
dah sah sah buta arah nak buat mcm mana kan uhuks..
tapi budak tak putus asa..budak cari jugak sampai dapat..
then bila sampai kat tempat yang dijanji..
budak tunggu dia datang..budak tunggu dalam keta..
bila dia masuk datang kat keta budak..budak masa tu dah ternganga..
budak admit it..budak dah mula jatuh cinta ngan dia..
dia masuk je dalam keta..budak dah  boleh hidu bau fragrance axe chocolate..
cara dia bercakap, cara dia interaksi ngan budak..memang mcm budak ler...
budak ni pemalu cket kalau bab bab nak berckp face 2 face..
rupe rupe nye dia pun mcm tu jugak..alamak sejibik la pulak..
and then, budak bawak dia gi rumah sedara dia..tok ambik barang barang pakaian..
maklumla nak stay kat rumah budak kan untuk sambut raya..
(dalam hati yay yay happy nyerrrrr)
otw nak gi rumah budak..kita org sempat ckp ckp tanye pasal diri masing masing..
dalam keta tu la kita org first time pegang tangan..
budak cium tangan dia..budak belai tangan dia..
sampai je kat rumah budak..budak perkenalkan dia kat family budak..
(nasih family tak tau..kalau tak mati la kena parang)
kita org sampai rumah budak hampir hampir pukul 12...turun ambik dia pukul 10.30..
sejam tu budak sesat huhu..so kita org terus masuk bilik budak..salin pakaian n tengok tv kat ruang tamu..
kita org ckp ckp je bnyk..ye la baru jumpa kan..mesti la nak kenal..
sedar tak sedar..dah pukul 2 lebih pagi.. so kita org terus le pegi bilik nak tido kan..
masuk je bilik..kita org tido sama katil..dia peluk budak and budak peluk dia..
sungguh syahdu rasa hati masa tu..budak kucup dahi dia..dia peluk budak makin erat..
dan masa tu jugak la..kucupan pertama kita org..dibawah sinaran bulan dan bintang (bawah tingkap la)
dan anda tau apa seterusnya berlaku kan..haha.tak yah la nak cerita bab tu.
marah dia nanti..huhu..lepas pagi tu..budak sedar je dari tido budak nampak dia kat sebelah budak...
sessungguh nya budak memang taknak masa bergerak..budak cukup happy..
kita org lalui hari hari yang seterusnya dengan keluar sama sama..
tengok wayang sesame citer Final Destination 5...tengok movie tu sambil pegang tangan huhu...
ingatkan nak ambik couple seat..tapi malu la pulak..coz awal hari tu ada beli sepasang cincin pada hari ke 4 kita org besama meaning kita org dah declare ler huhu....so..cincin dah pakai...dua dua letak lengan atas kaunter nak tengok tempat duduk..org jaga tiket tu perasan kot..tengok kita org semacam je..
sabo je lah..bila duduk je dalam panggung..terus kita org pegang tangan sampai habis movie tu..
sejak hari tu..kita org couple sampai sekarang nie..sentiasa sayang menyayangi antara satu sama lain..
hopefully..we will be happy forever..
coz i know he is the one 4 me..
I LOVE U SYG..!!!



6 comments:

  1. So sweet...happy forever guys :)

    ReplyDelete
  2. so nice to read ur stories...bilalah aku pon dapat merasa macam mana kau rasa,sampai skarang aku tak jumpa lagi yg padan...bila?????bila???..tolonglah aku!!!!

    ReplyDelete
  3. cerita budak dgn bf budak sama mcm cerita sy dgn bf sy,...sy tahu sgt2 perasaan budak sekarang,..mesti happy sgt2 mcm sy....

    ReplyDelete
  4. susah nak meet and falling in love at first sight mcm nie.........aku msh mencari

    ReplyDelete