Labels

Saturday, 13 April 2013

Air Mazi Melimpah

Hi semua warga PLU blog budak.
Apa khabar? sihat ke tak..
Arini budak ade pic..Pic ape?
Mesti korang da agak kan dari tajuk post nie..
Mcm best je kan..hehe
Ok jom budak nak ajak korang tengok batang mamat nie..
Sedap giler sampai melimpah air mazi dia,
mesti dia da x tahan sangat da kan, 
cuma tunggu org je nak hisap batang dia nie.
Ape ape pun, pic nie budak dapat dari email yang budak terima,
Mesti korang da x sabar kan nak tengok..jum tanpa membuang masa lagi meh kita layan semua pic pic mamat nie ok...
Layan je ok but jgn lupe nak comment and vote ok
adios n peace out











10 comments:

  1. Mcm pernah lihat pic ini...kt mn yer

    ReplyDelete
  2. jom jumpa lancap sama. no chubb. nak tepon msj to ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap (jumpa lancap)

    ReplyDelete
  3. Teringin nk fuck n abg ni,pasti best..

    ReplyDelete
  4. Hye sya dani 17 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore n extreme untuk main tiap2 malam klau nk msg lh kt no ni 0135939511 n sya hnsem x kisah area mna2

    ReplyDelete
  5. sy top nk cri bf btm yg bleh trima btg besar sy.....lau ade bleh call or sms, stay selama perak now 01126431097

    ReplyDelete
  6. Jum chat. 0147053401

    ReplyDelete
  7. Cari2 abg2 yg baik
    We chat fizul93

    ReplyDelete
  8. MELAKA umo 25...
    nak otai2 umo 40+...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AQ bottom umo 63 thun...Msj 01123172831...dtg ambik aku kt Seremban

      Delete
    2. 0195492355

      Delete