Labels

Thursday, 25 April 2013

Air Mani Kesukaan Ramai !!!!!

Hi semua, selamat bertemu kembali di blog budak, 
kali ini budak nak tunjuk satu video yang hot,
sebab nye ramai yg suke jantan yg body skinny cket n tak terlampau kurus,
well lau body mcm tu batang kebiasaanya panjang n besar,
nak tau camner rupe btg dia,
meh kite tengok dulu n layan sekali ok..

video

So camner hehe, korang layan x?
Hope korang enjoys ea, 
budak ade satu lagi video budak nie melancap,
lau korang nak comment la ea,
lau video nie lepas 10 comment budak post video di ayg satu lagi ok,
pa pe pun jgn lupe vote n comment ok,
see ya at the next post guys, adios
peace yo

Jantan Meleleh Tengok !!!!!

Hi semua warga PLU blog budak,
wah ramai jugak yang datang berkunjung ke blog budak ea walaupun da bertukar adrees,
budak nak minta maaf sebab lambat update sebab budak balik kampung hehe,
so ade kesempatan nie budak nak upload cket pic jantan yang ade body n btg cun punyer,
mcm korang selalu ckp baikkkkkkkkkk punyer kan ,
so ni serba sedikit pic budak nie yg budak ade simpan,
so korang enjoy la ea buat stok lancap ke ape,
jgn lupe kongsi bahan ngan budak, 
anyway korang layan jeer la k..
budak pun nak upload benda lain pulak, 
jumpa di post yang akan datang ok semua,
peace yo







Jangan lupe untuk vote and comment ok guyss
see yah!!

Wednesday, 17 April 2013

Nikmat Tak Terhingga????

Hi semua warga PLU blog budak,
arinie budak nak kongsi satu video,
video nie layan sangat hahaha, 
mamat nie melancap sambil pandang camera, 
seakan akan tengah pandang kita yang sedang melihat,
ape yang tak syiok nye lagi, 
dia melancap, kita pun melancap hahaha sambil pandang same sendiri,
korang tengok la sendiri dan alami nya sendiri haaha,
ok lah semua, pa per pun kita layan dulu video ini ok
Jom jom layan dulu jommmm


video

Haaaa amacam?
Layan tak tengok dia lancap haha,
Dah tengok kan, so jangan lupe untuk vote kat poll tu 
and dont forget to comment ok,
Kepada sesape yang nak menyumbang video tu sesila la email kat email budak ok..
Setakat nie dulu post latest budak, nanti budak post lagi ok,
sayang korang semua, jumpa lagi di entry yang akan datang ok,
addios and peace out..


Saturday, 13 April 2013

Batang WoW...!!!!!!!!

Hi lagi sekali...budak tibe rasa rajin la nak post lagi hehe..
Kali nie budak nak tunjuk lagi pic sorang mamat yang mempunyai batang yang WoW..!!!!
Dia kata dia bisex, but more to mens,
First time budak tengok batang dia nie, budak rasa takut haha,
Nasib baik x kena dengan dia nie kalau tak alamatnya koyak la hahaha
Dia kacukan cina, so no wonder la kan,
So mesti korang x sabar nak tengok kan pic mamat nie,
Jom kita usha cket,









So amacam koleksi budak kali nie?
Ada power tak haha,
So ape comment korang?
Budak nak tgk ape reaksi korang?
Kalau reaksi korang memuaskan budak akan post pic or maybe video
Yang akan membuat korang gersang tahap dragonball hahaha..
Jangan lupa comment , vote and support me ok
Adios n peace out!

Air Mazi Melimpah

Hi semua warga PLU blog budak.
Apa khabar? sihat ke tak..
Arini budak ade pic..Pic ape?
Mesti korang da agak kan dari tajuk post nie..
Mcm best je kan..hehe
Ok jom budak nak ajak korang tengok batang mamat nie..
Sedap giler sampai melimpah air mazi dia,
mesti dia da x tahan sangat da kan, 
cuma tunggu org je nak hisap batang dia nie.
Ape ape pun, pic nie budak dapat dari email yang budak terima,
Mesti korang da x sabar kan nak tengok..jum tanpa membuang masa lagi meh kita layan semua pic pic mamat nie ok...
Layan je ok but jgn lupe nak comment and vote ok
adios n peace out











Body Tough Melancap

Hi semua warga PLU blog budak...terima kasih sebab sabar menunggu post terkini dari budak..
so korang mesti da excited bile tengok tajuk post ni kan hehe
ok lah..budak rindu ngan korang selepas lama menyepi..
kali ni budak beri korang tengok ok..
korang layan je la.hope korang suke dengan post budak ni.
nantikan post seterusnya dari budak k..
jangan lupa comment and like
dan tak lupa jugak untuk vote kat poll terbaru budak k.
adios semua.layan  je


video

So amacam video budak kali nie..ada hot tak hehe..siap dengan bunyi "moan" nya sekali.
tunggu my next post k everyone..love korang semua sebab support budak.
adios n peace out.

Friday, 12 April 2013

Kebetulan @ Tidak


Salam semua..baru baru nie tak la baru sangat..rumah sewa budak kena serang ngan pocong..
tak tau la siapa khianat..kawan budak nie tengah snap pic bilik untuk disewa.
Tengah dia snap snap tu dia x sedar pulak yang dia tersnap kepala pocong sedang menjenguk kat tingkap bilik tu.dia pulak boleh x sedar kan dia tersnap. dia nie jenis blur blur cket.
Lepas tu dia post la pic tu kat bbm dia.yang perasan ada pocong tu adalah kawan kawan bbm dia..
so dia org pun dengan nervousnye bbm si dia nie nak gtau dalam pic tu ada pocong.
bila dia tau je hbs satu rumah budak dikejutkan termasuk budak nak minta tolong temankan gi dapur la g toilet la...padahal lelaki hehe..lawak jugak la kisah tu.
kita org semua disaran ambik air sembahyang..so tgh ambik air sembahyang tu, si dia nie kawan budak kena pukul kat belakang hingga meninggalkan kesan merah..yang pelik nye dia je yang kena & kita org tak..
Pastu satu malam kita org x tido n dok bukak lampu sampai kepagi padahal memasing ade kelas pagi..
mata semua da mcm mata panda hahaha...nasib baik la kena kacau malam tu je..lau hari hari leh pengsan budak..ok lah setakat tu dulu cerita budak..nanti budak post yang lebih menarik n best ok..
jumpa lagi di post yang akan datang..bye n peace yo

BudakHot88 Comebacks.!!!!!!

Hi semua warga PLU blog budak..budak nak minta maaf sangat2x sebab budak lama x post ape ape latest.
tapi sekarang budak dah kembali lagi..lebih ceria n lebih kuat berbanding dulu..
Budak dah happy dgn yang tersayang..budak dah jumpa orang yang boleh terima budak seadanya.
He is sweet and he understand what im going thhrough..
Walaupun dia baru nak berjinak dalam dunia PLU nie..tetapi bagi budak dia lah yang terbaik..
Dia discreet and tak pernah jumpa memane lelaki pun..guess what..kita org dah couple da nak masuk 5 bulan.kita org kenal dalam fb dah lame tapi x pernah nak ambik port nak bertegur sapa.
Tapi cukup sampai disini pasal cerita budak..sekarang budak nak focus pasal blog budak nie..
SO korang mesti dah lama tertunggu tunggu post terbaru daripada budak kan..so budak dah bnyk kumpul koleksi baru tetapi budak akan try post satu satu..sebab sekarang budak da start cuti semester selama 2 bulan or more..so budak akan buat yang terbaik mungkin untuk korang semua..hope korang akan jadi follower budak yang setia ok.love korang semua ok..doakan budak dan si dia happy and sihat selalu..and budak jugak akan doakan benda yang same kat korang..
Peace Yo and Im Out.