Labels

Friday, 12 April 2013

Kebetulan @ Tidak


Salam semua..baru baru nie tak la baru sangat..rumah sewa budak kena serang ngan pocong..
tak tau la siapa khianat..kawan budak nie tengah snap pic bilik untuk disewa.
Tengah dia snap snap tu dia x sedar pulak yang dia tersnap kepala pocong sedang menjenguk kat tingkap bilik tu.dia pulak boleh x sedar kan dia tersnap. dia nie jenis blur blur cket.
Lepas tu dia post la pic tu kat bbm dia.yang perasan ada pocong tu adalah kawan kawan bbm dia..
so dia org pun dengan nervousnye bbm si dia nie nak gtau dalam pic tu ada pocong.
bila dia tau je hbs satu rumah budak dikejutkan termasuk budak nak minta tolong temankan gi dapur la g toilet la...padahal lelaki hehe..lawak jugak la kisah tu.
kita org semua disaran ambik air sembahyang..so tgh ambik air sembahyang tu, si dia nie kawan budak kena pukul kat belakang hingga meninggalkan kesan merah..yang pelik nye dia je yang kena & kita org tak..
Pastu satu malam kita org x tido n dok bukak lampu sampai kepagi padahal memasing ade kelas pagi..
mata semua da mcm mata panda hahaha...nasib baik la kena kacau malam tu je..lau hari hari leh pengsan budak..ok lah setakat tu dulu cerita budak..nanti budak post yang lebih menarik n best ok..
jumpa lagi di post yang akan datang..bye n peace yo

2 comments:

  1. http://www.charityid.com/promo/tangan-memberi-lebih-baik-dari-menerima/rzaf

    ReplyDelete