Labels

Tuesday, 18 October 2011

From My Own Follower ( Amier ) Personal Video

 Hi semua warga PLU yang budak amat sayangi..haha
arinie budak nak post pasal follower budak yang nama amier tu..
aritu dia ada kasi pic kan untuk korang tatap..
arinie budak post video dia pulak..
dia ckp ni personal video dia..
so tanpa melengah kan masa jum kita tengok video amier ni ok..
dia jugak ada tinggalkan email dia untuk korang contact dia..
dia berhasrat nak cari bf bottom..
ni email dia (amir.top87@yahoo.com)
jum kita tengok jum..

video

video

ok tak ..
kalau ok jangan lupe comment and vote..
and yang paling penting jangan lupe untuk contact mamat nie ok..
budak yang recommend kat korang nie..hahaha
see korang sume pada post enrty yang akan datang nanti ok..
bye bye and love u all..ciaoo

Monday, 17 October 2011

Senaman Pagi...

Hi semua warga PLU yang budak sayangi..
budak nak post satu lagi koleksi budak kat korang hehe..
pasti korang gersang gilerr kan..
ye la lama beno budak tak update blog budak nih..
ok arinie budak kasi korang the whole package 
dari muka yang hensem ala jambu ke bentuk badan yg sexy dan ke batang yang mantap..
hehe..amacam rasa x sabar je kan nak tengok video nih..
pe pe pun..sebelum korang tengok video tu..budak nak sampaikan pesanan sikit..
kalau korang ada bahan untuk di sajikan di blog budak..
budak dengan senang hatinya menerima..
send kat email budak yang beralamat budakhot88@ymail.com
pe lagi jum kita tengok video nih jum..
jum la jum la..ahaks...
layann...

video

so amacam..ada baik punya ka..??
kalau baik korang jangan lupe comment or vote ok..
ok la jumpa lagi pada post entry yang akan datang ok..
jumpa lagi ciao ciao guys..
~peace out~

Tuesday, 11 October 2011

From My Own Follower ( Nok Mie )

Hi sekali lagi kepada semua warga PLU yang budak sayangi..
hari ni bila budak buka blog budak..
ada sorang lagi follower budak sumbang bahan untuk blog budak..
thanx kepada follower Nok Mie..
follower budak nie ada sumbang pic pic batang dia..
dia pump batang dia ..untuk kasik besar dan panjang..
dengar mcm best jek kan..
so apa kita tunggu lagi jum la kita tengok pic batang dia..
jum jum jum..







So ok tak hehe..
pe pe pun korang comment la ye..
jumpa lagi pada post yang akan datang..
budak sekarang tgh sibuk nak sambung study so..
kena prepared bnyk benda la kan..
gudluck kat korang semua..doakan budak sentiasa happy ok
ciaoo..

Thursday, 6 October 2011

From My Own Follower ( Amier )

Hi semua warga PLU yang budak sayangi..
arinie...ada follower budak nie nama dia Amier..
dia nak cari adik angkat or couple..so kalau korang berminat korang usha la k..
hehehe..pe pe pun.. dia nak budak letak bio ringkas dia..
so meh budak postkan bio dia k..

Nama : Amier
Umur : 24 tahun.
Seksualiti : Gay
Peranan :  Top
Berat : 73 kg.
Tinggi : 163.
Area : Subang jaya
Mencari : Bf Bottom.

ok ..ni la bio ringkas dia yang dia kasi kat budak..
kalau korang berminat usha la dia k..
selain tu jugak dia ada sertakan pic pic dia..
meh meh jum kita layan pic dia jum.. 






alamak pic last dia tukar muka pulak...
muka tak leh tunjuk guys..
kalau nak tengok dia..jumpa la dia..
jangan dok tengok je rugi nanti..
siapa cepat dia dapat..
dia tengah single nie...hehe...
pe pe pun jumpa lagi kat entry yang akan datang ok
ciaoo..

Monday, 3 October 2011

Style 2 Mamat Top Having Fun.!!!

Hi semua warga PLU yang budak sayangi...
entry pada kali nie...tentang 2 org mamat top..
ingat tak entry yang 2 mamat main gune toy tu..
dia org nie sebenarnya sepasang kekasih..
video nie dia org buat semperna hari valentine..
well budak x sambut hari valentine hehe..
budak sambut hari ulang tahun kita org declare je hik hik..
maaf la ye coz video senget...slack tu je yg lain tip top ler..
jom kita layan mamat 2 org nie main jom..
layann.. 

video

amacam stim tak tengok hehehe..
bagi follower budak yang nak sumbang bahan bahan untuk blog budak..
korang leh hantar pic2x korang or video korang kat email budak..
budakhot88@ymail.com
tu jer dari budak...tunggu budak pada entry yang seterusnya nanti ok..
pa pe pon jangan lupa untuk comment & vote k..
peace yooo

Saturday, 1 October 2011

Me & My BF....!!!


Entry kali nie..budak nak citer pasal kisah hidup budak..
Gambar berpegangan tangan dalam pic ni..
kalau korang nak tau..ni la pic kita org pegang tangan..
time nie kita org sambut raya sesama..baju raya kita org sama kaler..
and kaler tu pun our fav kaler..couple ring pun sama..


Mula mula budak kenal dengan dia..dari satu gay website..
kita org cuma kasi satu ke dua msg..just trade no hp..
lepas tu kita org senyap je..coz time tu budak masih couple ngan sorang mamat nie..
bila hati budak remuk..dipermainkan ngan mamat sorang tu,
budak cuba nak cari udara segar yang baru..
then budak teringat yang budak masih ada simpan no hp dia.
so budak try text dia..time tu budak tgh otw balik kampung pada beberapa hari sebelum raya..
dari awal pagi budak text..kita org sms sampai petang sampai budak tiba di kampung..
budak mula berkenalan dengan dia nie..tapi belum jumpa lagi..
dalam beberapa hari tu kita org asyik sms sms sms tak henti henti..
then kita org plan nak jumpa sehari sebelum raya..
tapi tak jadi..sedih jugak budak time tu..tapi budak tabah kan hati..lepas tu raya pertama tiba..
budak cerita la  luahan hati budak..apa yang budak rasa waktu tu iaitu lonely..sedih kat dia..
dia pujuk budak..dia tenangkan hati budak..
malam tu dia ajak jumpa..so budak buat plan..supaya dia sambut raya dengan budak..selama 4 hari..
pada malam raya pertama tu..budak drive g jumpa dia..
tapi budak sesat la pulak..so budak minta direction dari dia..tapi budak tetap jugak sesat..
dah sah sah buta arah nak buat mcm mana kan uhuks..
tapi budak tak putus asa..budak cari jugak sampai dapat..
then bila sampai kat tempat yang dijanji..
budak tunggu dia datang..budak tunggu dalam keta..
bila dia masuk datang kat keta budak..budak masa tu dah ternganga..
budak admit it..budak dah mula jatuh cinta ngan dia..
dia masuk je dalam keta..budak dah  boleh hidu bau fragrance axe chocolate..
cara dia bercakap, cara dia interaksi ngan budak..memang mcm budak ler...
budak ni pemalu cket kalau bab bab nak berckp face 2 face..
rupe rupe nye dia pun mcm tu jugak..alamak sejibik la pulak..
and then, budak bawak dia gi rumah sedara dia..tok ambik barang barang pakaian..
maklumla nak stay kat rumah budak kan untuk sambut raya..
(dalam hati yay yay happy nyerrrrr)
otw nak gi rumah budak..kita org sempat ckp ckp tanye pasal diri masing masing..
dalam keta tu la kita org first time pegang tangan..
budak cium tangan dia..budak belai tangan dia..
sampai je kat rumah budak..budak perkenalkan dia kat family budak..
(nasih family tak tau..kalau tak mati la kena parang)
kita org sampai rumah budak hampir hampir pukul 12...turun ambik dia pukul 10.30..
sejam tu budak sesat huhu..so kita org terus masuk bilik budak..salin pakaian n tengok tv kat ruang tamu..
kita org ckp ckp je bnyk..ye la baru jumpa kan..mesti la nak kenal..
sedar tak sedar..dah pukul 2 lebih pagi.. so kita org terus le pegi bilik nak tido kan..
masuk je bilik..kita org tido sama katil..dia peluk budak and budak peluk dia..
sungguh syahdu rasa hati masa tu..budak kucup dahi dia..dia peluk budak makin erat..
dan masa tu jugak la..kucupan pertama kita org..dibawah sinaran bulan dan bintang (bawah tingkap la)
dan anda tau apa seterusnya berlaku kan..haha.tak yah la nak cerita bab tu.
marah dia nanti..huhu..lepas pagi tu..budak sedar je dari tido budak nampak dia kat sebelah budak...
sessungguh nya budak memang taknak masa bergerak..budak cukup happy..
kita org lalui hari hari yang seterusnya dengan keluar sama sama..
tengok wayang sesame citer Final Destination 5...tengok movie tu sambil pegang tangan huhu...
ingatkan nak ambik couple seat..tapi malu la pulak..coz awal hari tu ada beli sepasang cincin pada hari ke 4 kita org besama meaning kita org dah declare ler huhu....so..cincin dah pakai...dua dua letak lengan atas kaunter nak tengok tempat duduk..org jaga tiket tu perasan kot..tengok kita org semacam je..
sabo je lah..bila duduk je dalam panggung..terus kita org pegang tangan sampai habis movie tu..
sejak hari tu..kita org couple sampai sekarang nie..sentiasa sayang menyayangi antara satu sama lain..
hopefully..we will be happy forever..
coz i know he is the one 4 me..
I LOVE U SYG..!!!



Music Upgrade


Salam Sayang buat warga PLU blog budak..
Today budak ada buat upgrade cket kat blog budak..
budak kasi mp3 widget..
budak nak korang layan blog budak sambil dengar lagu..
lagu yang budak pilih..
semua nya berdasarkan diri budak..
budak sanggup berkorban demi yang tercinta..
mcm lagu dari 2AM - Even If I Die , I Never Let You Go..
sampai mati budak x kan cintakan org lain lagi selain bf budak..
biar la org ckp budak tak sedar diri, budak buta cinta..
tapi bagi budak..tu je yang budak ada..
so korang layan la lagu lagu yang ada kaitan dengan hidup budak nie..
harap korang enjoy la ye..
peace out..

2 Mamat Main Guna Toys Again.....

Hi semua warga PLU..
hari nie..budak nak post video pasal 2 org mamat kat entry sebelum nie..
ni bahagian kedua dia org wat seks..
2 org mamat nie memang suka sangat main pakai toys..
budak tengok pun naik stim tengok..huhu.
budak ada cadangan nak bgtaw kat korang..
korang tengok tak malaysia gay love punya blog..
budak pun teringin nak buat mcm tu..
dpt jugak la budak duit kan dengan blog budak..tapi..
budak tak pasti lagi.,..coz budak tak confirm lagi nak buat mcm blog dia org..
tapi plan memang ada la cuma tak confirm kan..
pa pa pon..korang layan je la video nie ok..
jummm..

video

so ape lagi..dah tengok tu jgn lupe lak nak comment and vote ok..
ciaoo jumpa lagi di entry yang akan datang k..
zaasssss