Labels

Sunday, 31 July 2011

Batang Mamat Dari Post Tak Keras Lagi(More & More)...!!!

hi semua warga PLU..
arinie budak malas nak taip panjang panjang...
korang enjoy la ek pic pic mamat dari post tak keras lagi punye batang nie..








ok la..korang jangan lupa comment & vote ok..
jumpa lagi..

Saturday, 30 July 2011

Dikecewakan...Sampai Hati..


Hi semua warga PLU...
hari nie..budak saje saje buat diri happy..
tapi budak tak dapat nak sembunyikan hakikat..
hubby yang budak sayang sangat2x tu..
yang budak percaya sepenuh hati..yang budak kasi segalanya..
yang budak tatang bagai minyak yang penuh..yang budak sentiasa kasi kasih sayang budak..
akhirnya dia ckp dia tak sayang budak lagi..dia sayang kat org lain...
nape la dunia PLU ni sungguh kejam..
padahal yang nak ajak jadi bf dia..bukan budak..
budak terpaksa akur dengan keputusan dia..
biar la budak sorang sorang..sedih giler budak..
puasa nak dekat, raya ape lagi..dia pergi dari hidup budak mcm tu je..
tak de la org tersayang yang akan sambut semua ni dgn budak nanti..
biarla hidup budak dengan blog budak je..
budak amat kecewa dengan hubby budak..
budak doakan dia happy ngan org baru yang dia pilih..

Mamat Dari Post Tak Keras Lagi..Melancap (with audio)

Hi semua warga PLU..
hehe.yes akhirnya budak dah sembuh...
jeng jeng jeng...pagi pagi lagi budak dah nak post entry terbaru hehe..
semangat giler budak pagi nie..
maaf ye lama je budak x update..biasa la org sakit..huhu
entry kali ni pulak..hehehe..
special punya..korang nak sangat kan tengok mamat dari post tak keras lagi tu kan
ni dia video dia yg seterusnya..
jom kita layan jom..
jom jom jom..

video

hehe..ape comment korang pasal video nie..
amacam..hot tak hehe..
so jangan lupe comment & vote ok..
see yah in the next entry post..

Wednesday, 27 July 2011

Doggy Style Hard Fuck..

hi semua warga PLU..
walaupun budak tak sembuh sepenuhnya..
tapi budak rasa tak sedap hati kalau tak sajikan post post entry baru kat korang..
mesti korang tertunggu tunggu entry terbaru dari budak kan..
alalalala kesian korang ek..
takper..demi korang budak gagahkan diri untuk post something kat korang..
korang mesti suka kan kalau kena doggy mcm nie..
so ape kita tunggu lagi..kite layan je video ni ok..

video

so harap korang enjoy ngan video nie..
pa pe pun jangan lupe comment & vote ok..

Monday, 25 July 2011

Sakit La Pulak... :(


hi semua warga PLU..
maaf la budak tak dapat nak post entry dulu..
sekarang nie budak tengah demam panas..
kepala migrain je..tal boleh menghadap screen lama lama..
dalam beberapa hari je kot..
sampai kepala budak tak datang migrain lagi..
maaf ye kat koranh semua..
budak nak berehat buat sementara..
lepas budak sembuh budak post entry yang best best kat korang..
jumpa kat entry seterusnye nanti

Saturday, 23 July 2011

VIdeo Teaser Mamat Dari Post Tak Keras Lagi...

hi semua para PLU..
entry kali ni..pasal mamat dari post tak keras lagi tu..
kali ni bukan video melancap dia..
video melancap dia lain kali budak post lagi..
kali nie budak nak tunjuk kat korang betapa hotnya mamat nie..
korang tengok je la video ni..
korang akan sentiasa hot hot basah bila tengok video nie..haha
ni dia video teaser mamat nie..
jom tengok jom..
layannnnnn

video

so mcm mana....hangat da bom tak..???
so postla comment korang ye & jangan lupa untuk vote..
that all for today..esok esok budak upload video yang lain pulak ye..
love u all..
ciaoo 

Friday, 22 July 2011

Mamat Dari Post Tak Keras Lagi Melancap...!!!!

hi semua warga PLU yang budak sayangi...
ini dia post entry yang korang tunggu tunggu..
mesti korang nak sangat tengok mamat ni melancap kan..
ok tanpa membuang masa berharga korang..
budak kasi korang layan video pertama mamat ni melancap..
nanti budak upload video lain yang lebih panjang & yang ada sound punya...
layan ok..jom

video

so mcm mana..korang puas hati tak..
hehehe..len kali budak post video lain pulak pasal mamat nie..
ok pe pe pun jangan lupa comment & vote ok..
jumpa lagi di entry yg akan datang yah...


Wednesday, 20 July 2011

It None Of Yours Damn Business...!!!!!!!!


Ni ada suatu perkara penting budak nak bgtaw..
entry kali nie budak khaskan pada org-org yang tak sedar diri kat luar sana tu...
org yang suka menyibuk pasal org lain...
kalau da tak suka yang ko tu masuk dalam blog gay tu buat apa..
masuk la dalam blog str8 str8...
entah entah ko tu gay tak laku kot...tu yang ko marah sangat dengan budak...
budak tak laku ke laku ke...ada budak kisah...coz budak dah ada yang punya...
my lovely hubby..yang sentiasa memberi sokongan..
so..kalau ko pulak tak nak kena kutuk dengan budak..
jangan korang masuk dalam blog budak lagi..
stay away from my blog or any gay blog in the world...
coz gay is more united than korang yang tak sedar diri...
(dah speaking pulak da budak ni..)
buat naik darah je..
dah tau diri tu str8 nape pulak masuk dalam blog gay..
tak faham la budak lelaki mcm nie..
LELAKI HIPOKRIT....
so untuk korang yang suka menyibuk..go to hellllllllllllllll..
(khas untuk insan yang terpilih je)

P/S: pe pe pun..jangan lupa comment & vote ok..
(sempat pulak buat tagline)

Untuk Semua Warga PLU..!!!


Hi semua warga PLU yang budak sayangi...
budak amat berterima kasih kat korang semua..
yang menyokong blog budak..
tak sampai 2 minggu blog budak dibuka..
dah mencecah hampir 30 ribu viewer..
korang memang hangat la..
pe pe pun..teruskan menyokong blog budak...
dan budak akan membalas jasa korang...
dengan mengepost lebih bnyk entry menarik untuk korang
so pe pe pun..kita jumpa di entry yang akan datang..
jangan lupe tinggalkan email korang ye..
mana tau incase budak nak privatekan blog budak..
jumpa lagi ok..
ciaoo


Isap-Isap Pancut Mani

entry ni pulak...pasal blowjob..
mamat sorang nie blowjob kawan dia sampai kawan dia mengerang giler...
syok jugak tengok org kena blowjob nie...
so budak malas nak ckp bnyk2x...
korang saksikan je video ni k..
selamat melancap...

video

amacam..hot tak...stim kan tengok video ni..
so ape lagi jangan lupe comment & vote ok..
ciaoo

2 Kali Fuck 2 Kali Pancut......

hi semua warga PLU...
entry untuk kali ni..budak post video la pulak..
asek tengok pic je kan...hahaha..
mesti korang pun tertunggu tunggu entry budak kali ni..
budak pun tak pasti...
ni memang video fav budak la...
stamina mamat ni hebat..
apa kita tunggu lagi ..jom kita layan video nie...

video

harap korang enjoy la ye...
jangan lupe untuk comment & vote ok..
jumpa lagi kat entry seterusnya...
ciaoo

Pic Cum Mamat Dari Post Tak Keras Lagi..

hi semua warga2x PLU blog budak..
budak dah tengok comment korang...
excited giler korang ea..mesti da x sabar nak tengok video mamat tu melancap...
sebagai sneak peek..
budak tunjuk cum dia pulak...hehehe..
excited tak hahaha..
ok jom kita tengok jom,...




so mcm mana...sedap tak haha..budak pulak yg naik stim hahaha.
pe pe pun..jangan lupa comment & vote ok..
jumpa lagi di post entry yg akan datang..

Tuesday, 19 July 2011

Pic Batang Mamat Dari Post Tak Keras Lagi...

hi semua warga PLU,
sebelum budak post video melancap mamat dari post tak keras lagi tu,
seperti yang telah korang vote...
arini budak akan post pic batang mamat tu...
mesti korang nak tengok kan....
so jom kita layan pic pic batang mamat nie...







ok tak batang mamat nie..???
next entry nanti budak akan post pic dia pancut & video dia sekali k..
buat masa ni kita jumpa lagi lain kali..hehehe....
jangan lupa comment & vote ok..
ciaoo

Monday, 18 July 2011

Mamat Twink Batang Hot...

hi semua warga PLU..maaf la budak lambat post untuk entry baru..
line internet slow giler....susah nak upload video..
budak ada bnyk video nak post...
tapi tu la kena tengok line celcom gak..
tapi tak pe malam nie budak post satu video untuk korang..
pe pe pon..korang layan je la video ni ye..
budak tau korang tengah sangap & gersang nak tengok batang kan..
jom kita layan video ni....

video

so mcm mane ngan mamat twink ni....
batang dia ok tak???
so jangan lupe post comment & vote korang k..
jumpa lagi dpost yg akan datang ok..
ciaoo

Friday, 15 July 2011

Mamat Melancap With Toys....

entry ketiga untuk arinie...budak nak kongsi ngan korang...
korang pernah tak try melancap gune alat alat..
budak pernah..memang sedap la geng..
korang try la beli satu...confirm korang puas hati... hahaha
budak ada cuba...memang nikmat la..
korang tengok la alat alat untuk melancap nie..ada bnyk jenis taw..
enjoy..














best tak tengok mamat ni melancap gune alat alat mcm nie...
mesti korang nak try jugak kan,...
pa pe pun...selamat mencuba n melancap la ye...
jangan lupe untuk vote & comment k..
see yah..ciaoo

Cock Piercing.......

untuk entry kali ni..budak nak tunjuk kelainan cket..
org selalu tengok kan bila someone tu tindik dia nye hidung,
puting dada ke, kening ke, lidah ke, tindik bibir ke...
tapi kali ni..biar budak tunjuk org tindik batang pulak...
budak tak pernah nak cuba...takut sakit....
takut la tu kan hehehe...(kantoi takut jarum)
pa pe pun..jom kita tengok org tindik batang...
geliii.







korang nak try ke......???
enjoy k...ciaoo..

No1 Top Batang...

hi semua warga PLU...
semalam budak dah post body body hot yang budak gilerkan..
so ari nie...budak nak letak batang pada mamat dalam pic body worshipped...
hehehe...kira mamat ni dalam whole package la...body hot...
batang lak mantap giler,.....memang fav budak la...muka dia memang hensem giler..
tapi maaf la ye bebudak PLU semua..budak tak leh tunjuk muka dia..
dia cuma akan tunjuk muka face 2 face je...
so mari la kita nikmati keindahan semula jadi dari mamat nie..
jom kita cuci mata kita dan melancap hehehe...














amacam..setuju tak dgn budak...batang mamat ni top kan....
mantap giler....budak mesti melancap tiap kali tengok batang mamat nie...
next entry pulak...mamat akan tunjuk pulak batang yang hot hot lagi..
so enjoy ok...ciaoo