Labels

Friday, 15 July 2011

Mamat Melancap With Toys....

entry ketiga untuk arinie...budak nak kongsi ngan korang...
korang pernah tak try melancap gune alat alat..
budak pernah..memang sedap la geng..
korang try la beli satu...confirm korang puas hati... hahaha
budak ada cuba...memang nikmat la..
korang tengok la alat alat untuk melancap nie..ada bnyk jenis taw..
enjoy..














best tak tengok mamat ni melancap gune alat alat mcm nie...
mesti korang nak try jugak kan,...
pa pe pun...selamat mencuba n melancap la ye...
jangan lupe untuk vote & comment k..
see yah..ciaoo

9 comments:

  1. email me k?

    berapa harga n jenis yang ada?
    kat mane beli?

    sarawakbjg@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. sarawakbujang>> harga dia berbeza beza mengikut jenis toy..kalau nak...awak boleh order melalui online..nanti saya carikan website untuk order toy mcm nie..harga dia boleh mencecah beratus ringgit untuk satu toys mcm nie..

    ReplyDelete
  3. macam mana nak beli? ape website?

    ReplyDelete
  4. ni dia alamat website tmpt korang leh beli toys sex mcm nie..

    http://www.xtoys2u.com/index.html

    selamat membeli belah.

    ReplyDelete
  5. mahal nye...mencecah RM300?? ada yang murah tak?

    ReplyDelete
  6. aku ada satu toy..butt banger

    sedapppp...

    budakhot88,..ko ada ke..kalau aku pakai..terus nak kuar je..best..beli online

    ReplyDelete
  7. hai. ada tak yang boleh teman saya dan mengajar cara untuk melancap bagi wanita? terinhin nak melancap, tapi tak tahu dan risau kesan nya. kalau sudi, hubungi saya. 0137148227

    ReplyDelete