Labels

Monday, 4 July 2011

Tak Keras Lagi...







korang nak ke tengok yang batang ni yang da keras..mesti korang terkezut or maybe ada yang meleleh air liur..tu aku tak tahu terpulang kepada taste korang masing-masing...kalau korang nak...kena tunggu..
aku nak tengok kadar permintaan korang..hehehe kalau memuaskan...aku akan post kan batang ni yang sedang mengeras..ntah ntah maybe korang boleh tengok video dia melancap hehehe or pic air mani dia ni..sedap...layan la korang ea...

9 comments:

  1. perghhh licin seh....
    dak skola ke nie???
    nk tgk die keras...
    ada video skali ker??
    upload la...huhu

    ReplyDelete
  2. bukan budak sekolah...tp bapa org..
    tunggu dan lihat permintaan hehe

    ReplyDelete
  3. uiks.. nape gmbr last nmpk macam uncut?

    ReplyDelete
  4. wahh ,msti lah nk .hehe ,kalau nk prvte jgn lupa invite ye : pagi_malam90@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. suka tngok batang yg cukur bulu... comey.. huhu

    ReplyDelete
  6. nak sangat, kalau ada clip lagi best.
    invite kalau prvte ok

    neilkie69@gmail.com

    ReplyDelete
  7. kaffebohne : tu bkn uncut..kote yg sama cuma bila kecut kulit bekas sunat tu tlipat2 nmpk mcm uncut...

    ReplyDelete