Labels

Saturday, 23 July 2011

VIdeo Teaser Mamat Dari Post Tak Keras Lagi...

hi semua para PLU..
entry kali ni..pasal mamat dari post tak keras lagi tu..
kali ni bukan video melancap dia..
video melancap dia lain kali budak post lagi..
kali nie budak nak tunjuk kat korang betapa hotnya mamat nie..
korang tengok je la video ni..
korang akan sentiasa hot hot basah bila tengok video nie..haha
ni dia video teaser mamat nie..
jom tengok jom..
layannnnnn

video

so mcm mana....hangat da bom tak..???
so postla comment korang ye & jangan lupa untuk vote..
that all for today..esok esok budak upload video yang lain pulak ye..
love u all..
ciaoo 

9 comments:

  1. fuhhh... more2... :) nampak muka lg syookkk

    ReplyDelete
  2. Memang HOT.Batang besar n panjang.

    ReplyDelete
  3. mantop, batang besar dan panjang.Sedap kalau dapat di isap...cam mana nak cont dia ni

    ReplyDelete
  4. Good...keep Working on it.. Permulaan blog yang baik..

    ReplyDelete
  5. add ym lelaki_c2c

    ReplyDelete
  6. mmmm gersang nih~add ym blastfaizu3@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. pnjg n besar...kalw msok kat pmpoan pnya...grenti cdap n lyan gyler......stim aq d"buatye......

    ReplyDelete
  8. Turuskan usaha anda..sangat menarik semuanya...

    ReplyDelete