Labels

Tuesday, 19 July 2011

Pic Batang Mamat Dari Post Tak Keras Lagi...

hi semua warga PLU,
sebelum budak post video melancap mamat dari post tak keras lagi tu,
seperti yang telah korang vote...
arini budak akan post pic batang mamat tu...
mesti korang nak tengok kan....
so jom kita layan pic pic batang mamat nie...







ok tak batang mamat nie..???
next entry nanti budak akan post pic dia pancut & video dia sekali k..
buat masa ni kita jumpa lagi lain kali..hehehe....
jangan lupa comment & vote ok..
ciaoo

8 comments:

  1. Nice nice...More to cum please

    ReplyDelete
  2. MANTOP2 BELAKA...ERMRMM

    ReplyDelete
  3. suka tngok batang yg xde bulu.. =)

    ReplyDelete
  4. wah panjang nye konek ini...boleh kenal mat ni tak ?

    ReplyDelete
  5. Whiuuuu..tengok gambar Kote elok camtu mmg terliur.. sedap nyonyot tu..

    ReplyDelete