Labels

Monday, 4 July 2011

Lelaki Idaman...Perghhhh

mesti korang tertanya tanya siapa lelaki idaman tu kan..
well..dia ni bukan local..asia jugak..
dari philipina...
aku memang taste giler la kat mamat sorang ni...
nak taw sapa???
pegi bawah lagi 
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
tadaaaa
ni dia korang enjoy la menatap mamat ni...ciaoo
video
amacam...mengancam tak...komen komen la ye..
kalau korang nak share video korang boleh la emailkan kat aku..
tunggu post yang lebih menarik lagi nanti...
adioss

7 comments:

  1. mantap siot mamat nie....badan cantik..konek pon mantop.....nape x abis...nak video dia sampai dia pancut...aku baru jer nak stim dah kendur balik...

    ReplyDelete
  2. video dia ni pancut susah nak dapat...kena bayar..haha..so aku dpt yang x bayar je...dia popular kat filipina..biasa la org famous..kena la kuarkan duit kan..tu yang aku malas...haha

    ReplyDelete
  3. hmmm memang ensome giler mamat ni, body mantap dan batang kekar. Kalau dapat memang tak akan dilepaskan...

    ReplyDelete
  4. hensom sangat dia ,,,,,,salam kenal buat korang

    ReplyDelete
  5. cair tgok mata dia..adoiii..body dia mantap..

    ReplyDelete
  6. admin.. i nk website yg u dpt video ni

    ReplyDelete