Labels

Wednesday, 6 July 2011

Lancap Laju-Laju Kuar Mani.....Slurppppp (sequel 2)

ok entry aku sebelum aku masuk tido lepas ni...
ni pasal sambungan pada entry yang lagi satu tu...
ni video yang sama cuma dibahagi kepada 3 part..
panjang n besar sangat hehe..
so ari ni aku nak upload yg sequel no 2..
yang video no dua ni..
mamat ni try main dengan mesin basuh pulak..
tapi pe pe pun..layan jugak tengok mamat ni melancap..
kita tengok video ni ok..jom
selamat menjamu mata n selamat melancap...
next entry nanti aku post part dia pancut pulak k...
ciaoooo

video

suka suka jugak..vote jgn lupe..kalau korang nak tengok video mamat btg 7 inci melancap...
korang vote la ok...zassss jumpa kat entry seterusnye nantiii....

1 comment:

  1. hahaha...dalam mesin basuh pun jadi tembak ka bro>???hahaha

    ReplyDelete