Labels

Saturday, 30 July 2011

Mamat Dari Post Tak Keras Lagi..Melancap (with audio)

Hi semua warga PLU..
hehe.yes akhirnya budak dah sembuh...
jeng jeng jeng...pagi pagi lagi budak dah nak post entry terbaru hehe..
semangat giler budak pagi nie..
maaf ye lama je budak x update..biasa la org sakit..huhu
entry kali ni pulak..hehehe..
special punya..korang nak sangat kan tengok mamat dari post tak keras lagi tu kan
ni dia video dia yg seterusnya..
jom kita layan jom..
jom jom jom..

video

hehe..ape comment korang pasal video nie..
amacam..hot tak hehe..
so jangan lupe comment & vote ok..
see yah in the next entry post..

9 comments:

  1. best sial! tgk telur dia gerak atas bawah time pancut,

    dah takde gambar lagi ke bro?

    ReplyDelete
  2. Best sangat-sangat.Kalaulah aku ada bersama dia, setitis mani tak akan jatuh ke bumi, semuanya aku sedut dan telan...aset dia amat mantap dan kekar...sedap tu

    ReplyDelete
  3. Batang mantob gak.Betul la adek buyung,best tengok telur dia gerak2.Hehehe

    ReplyDelete
  4. sedap vid ni!

    ReplyDelete
  5. sangat2 suka lah wow harap dapat tenogk live tu mmm hehe, sent dari brunei

    ReplyDelete
  6. nice..dpt budak nie ..aku suruh fuck aku dalam2..laju2

    ReplyDelete