Labels

Monday, 18 July 2011

Mamat Twink Batang Hot...

hi semua warga PLU..maaf la budak lambat post untuk entry baru..
line internet slow giler....susah nak upload video..
budak ada bnyk video nak post...
tapi tu la kena tengok line celcom gak..
tapi tak pe malam nie budak post satu video untuk korang..
pe pe pon..korang layan je la video ni ye..
budak tau korang tengah sangap & gersang nak tengok batang kan..
jom kita layan video ni....

video

so mcm mane ngan mamat twink ni....
batang dia ok tak???
so jangan lupe post comment & vote korang k..
jumpa lagi dpost yg akan datang ok..
ciaoo

3 comments:

  1. amat meberahikan...berai batang aku

    ReplyDelete
  2. suke budak ni dan kote die...sesape yg mcm nie leh la msage i kt PR rudyamri

    ReplyDelete