Labels

Saturday, 13 April 2013

Batang WoW...!!!!!!!!

Hi lagi sekali...budak tibe rasa rajin la nak post lagi hehe..
Kali nie budak nak tunjuk lagi pic sorang mamat yang mempunyai batang yang WoW..!!!!
Dia kata dia bisex, but more to mens,
First time budak tengok batang dia nie, budak rasa takut haha,
Nasib baik x kena dengan dia nie kalau tak alamatnya koyak la hahaha
Dia kacukan cina, so no wonder la kan,
So mesti korang x sabar nak tengok kan pic mamat nie,
Jom kita usha cket,









So amacam koleksi budak kali nie?
Ada power tak haha,
So ape comment korang?
Budak nak tgk ape reaksi korang?
Kalau reaksi korang memuaskan budak akan post pic or maybe video
Yang akan membuat korang gersang tahap dragonball hahaha..
Jangan lupa comment , vote and support me ok
Adios n peace out!

36 comments:

  1. Good pic..kirimlah videonya pin 2995348A

    ReplyDelete
  2. jom jumpa n lancap sama. prefer jumpa. no chubby. nak tepon msj first to my ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    ReplyDelete
  3. Gay--Call me..01115305535 (yuly) sibu sarawak..

    ReplyDelete
  4. Kakakaka laki main dgn laki??klaka gileee..dah mcm pondan bapok dah korang nye tahap..kesian.

    ReplyDelete
  5. Skype: christian.jaya Punyaku besar 18 cm

    ReplyDelete
  6. 0139443438. call me. i like sex very much. im very handsome btw. try me. x rugi. saya puas anda puas

    ReplyDelete
  7. Urut badan dan batin untuk lelaki sekitar Kulim Butterworth SG. Petani. Call 010-5653214 zaman.

    ReplyDelete
  8. Hye sya dani 17 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore n extreme untuk main tiap2 malam klau nk msg lh kt no ni 0135939511 n sya hnsem x kisah area mna2

    ReplyDelete
  9. Cari batang muda umur 11 - 15 untuk dihisap. Emel ke klmale27@gmail.com jika berminat

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Cari top/flexi, body slim/fit/sdhana, umo bwah 26, area Melaka.
    sms : 0137794388.

    ReplyDelete
  16. Add wechat Mierangle
    16 Tahun ... 6inci

    ReplyDelete
  17. HI
    17 tahun cina kuching
    0198270133

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai. ada contact gay cina dekat perak tak?

      Delete
  18. Admin tolong delete comment pada 16 oktober 2015,18:24..tu number kawan saya dan orang letak tanpa pengetahuan dia..toling removekan tigavtiga comnent tu, terima kasih admin..

    ReplyDelete
  19. !!TERBARU seks budak!!

    https://depositfiles.com/files/176ftvh5s

    ReplyDelete
  20. org ganu kegersangan cari teman sex .

    batang hitam berbulu


    0179544025
    wechat : KoNekSlaLuTgg

    ReplyDelete
  21. Sya btom, slim, mature. Cari top/flexi guy, umo bwh 28 je, mlayu, cina OK diMelaka je. No chubby.Call/msj. je : 0137794388. Xde whatapp.*

    ReplyDelete
  22. Umur 15 jum pancut dgn sy sbb sy pun 15...

    ReplyDelete
  23. Sya abg. mture, btom, slim, 54kg.. Mnat top/flexi plu yg sprting, umo bwh 27 diMelaka je (lain tmpat xyah). mlayu, cina OK dn body slim/krus/fit. Cuma yg nak/bleh temu. Klau nak hbungan, LTR pun bleh klau serasi. No fonsex. Blh email: judian@hush.com. Cll/msj je: 0137794-tiga-lapan-lapan,. Xde, no whtapp/wchat.*

    ReplyDelete
  24. shaf 20 perak.. nk abg2.. add wchat myrul_penang

    ReplyDelete
  25. hntr la facepic ngn body skli, bru syok

    ReplyDelete
  26. Sya abg. mture, btom, slim body. Mnat top/flexi plu yg sprting, umo bwh 26 diMelaka je (lain tmpat xpyah). mlayu, cina OK dn body slim/krus/fit, xlembut. Cuma yg nak/bleh temu. Klau nak hbungan, LTR pun bleh klau serasi. No fonsex. Whtsapp/msj : 0137794-tiga-lapan-lapan. Email : judian@hush.com **

    ReplyDelete