Labels

Wednesday, 17 April 2013

Nikmat Tak Terhingga????

Hi semua warga PLU blog budak,
arinie budak nak kongsi satu video,
video nie layan sangat hahaha, 
mamat nie melancap sambil pandang camera, 
seakan akan tengah pandang kita yang sedang melihat,
ape yang tak syiok nye lagi, 
dia melancap, kita pun melancap hahaha sambil pandang same sendiri,
korang tengok la sendiri dan alami nya sendiri haaha,
ok lah semua, pa per pun kita layan dulu video ini ok
Jom jom layan dulu jommmm


video

Haaaa amacam?
Layan tak tengok dia lancap haha,
Dah tengok kan, so jangan lupe untuk vote kat poll tu 
and dont forget to comment ok,
Kepada sesape yang nak menyumbang video tu sesila la email kat email budak ok..
Setakat nie dulu post latest budak, nanti budak post lagi ok,
sayang korang semua, jumpa lagi di entry yang akan datang ok,
addios and peace out..


13 comments:

  1. Hi. Saya baru je jumpa blog budak yang ni. Hihi. Happy to see you again.

    ReplyDelete
  2. thx...da tukr address tu yang korang susah nak jumpa...welcome again to my blog..

    ReplyDelete
  3. wow beztmya....

    ReplyDelete
  4. jom jumpa n lancap sama. prefer jumpa. no chubby. nak tepon msj first to my ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    ReplyDelete
  5. pergh...sedap dapat mamat macm nie

    ReplyDelete
  6. kamu knal mamat ne tak? kalau kenal tolong sent email dia kat sya.. nie email saya clarkkevin69@rocketmail.com .... fb amokkolsuckers@yahoo.com ... sapa nama dia ya?

    ReplyDelete
  7. Aq nak col saya...
    01111271491

    ReplyDelete
  8. Dec 5 . abg jeff dah xnk kat aku. aku tau dia bosan dan jemu ngan aku. aku pun dah xnk sentuh. aku ingat dia melayu yg baik. kenapa dia kejam dan x berperikemanusiaan? sedihnya...........

    cari pengganti
    sugardaddy. call aku 0147316396

    ReplyDelete
  9. Flex top PJ add wassup 01115469771

    ReplyDelete
  10. Jom sex ngan abe
    Kalau nak
    Call sms whatsapp 01111022896 sekarang
    Kalau xnk sudah.
    Bye

    ReplyDelete
  11. jom kol syer kiter main sesame...janji sedap ...0126934013

    ReplyDelete
  12. Hi sy fian dr n9.study lg umo 20 posisi flx...0196839781

    ReplyDelete