Labels

Monday, 26 September 2011

2 Mamat Main Guna Toys....

Salam sayang buat semua warga PLU...
Hehe..maaf ye budak jarang update..
hari ni budak nak kasi korang video pulak ye..
2 org mamat ni suka sangat main dengan toys..
maybe dua dua nie mamat top kot...
tapi pe pe pun..stim jugak tengok dua org mamat nie main..
syok ape haha..
jom kita layan jum...sangap dah nie hehe..
layan dulu jummm.

video

Ok tak?
Tunggu kat entry seterusnya nanti..
ada lagi mamat lain main pakai toys..
bnyk koleksi budak nie..haha..
pe pe pun jgn lupe untuk comment & vote k..
ciaoo guys..


Friday, 23 September 2011

From My Own Follower ( Mr. G )

Hi semua warga PLU...
maaf la budak lambat untuk update..
biasa la kan..dah mulai sibuk...
tapi budak tetap tak lupekan korang semua warga PLU yg budak sayangi..
kali ni budak tak letak pa per video dulu coz line terlalu la slow..
so budak leh upload pic..
tapi kali ni..ada sorang lagi follower budak..
dengan murah hatinye menaja bahan bahan untuk blog budak hehe..
dia kasi kat budak beberapa hari lepas..
so nama dia budak tek leh bgtaw la..
budak gelar dia nie Mr G..
well Mr G..thx u so much..sumbang la lagi kalau ada k..
post entry kali ni adalah penghargaan buat Mr G.
jum kita tengok jum..





So mcm mane..mcm sedap je btg mamat nie..
ada curve la wow..nyum nyum la huhu..
opss budak pulak lebih lebih..
pa pe pun jgn lupe comment & vote k..
ciaoo sume..jumpa lagi kat post entry yang akan datang.

Wednesday, 14 September 2011

From My Own Follower (Mahaguru Penang)

Hi semua warga PLU yang budak sayangi...
hari ni budak nak buat entry penghargaan untuk salah sorang follower budak..
follower budak ni ialah Mahaguru Penang,
dia telah menyumbang kan pic pic batang dia untuk budak tayang di blog budak..
so budak excited and korang pun mesti excited kan..
budak nak ucap kan terima kasih la kat Mahaguru Penang...
terima kasih tak terhingga..
jum kita tengok batang dia jum..








wah wah wah hebat..3 pic diatas siap kena isap pulak tu..
ada adegan menarik..
so kalau korang pun ada bahan untuk budak..
emailkan je kat email budak ok..
jangan lupa nak comment and vote ok..
jumpa lagi kat entry seterusnya..


Sunday, 11 September 2011

Just Fucking No CUM...!!!!

Hi sekali lagi untuk semua warga PLU...
dah bnyk sangat budak post video air mani hehe..
now budak nak tunjuk video tanpa air mani pulak..
budak ada beberapa video so budak tunjuk 2 dulu la ye..
korang enjoy je la k..

video

video

so mcm mane...hehe..pe pe pun..
jangan lupe tok vote dan comment k..
jumpa lagi d post entry yang akan datang...
peace yall....

Video Menggemparkan....Gilo Apo.....!!!

Hi semua warga PLU...budak dah lama nak tunjuk video nie...
bagi budak...video ni memalukan negara ni je...
kalau ye pun nak buat mcm tu..at least tanggalkan benda kat kepala tu...
terkejut budak bila mula mula budak tengok video nie..
video nie budak dapat dari kawan budak..
so korang tengok je la k..
budak tak dapat nak berkata kata lagi..
memalukan..tapi best jugak cket..cket je la best nye doe haha
saksikan la video menggemparkan ini huhu..

video

so mcm mana..mesti korang tak terkata kata jugak kan..
sumpah budak pulak naik malu tengok...
walaupun budak mcm nie..tapi budak tak buat buat ape yang mereka buat...
comment la ya & dont forget to vote..
adiosss.

Thursday, 8 September 2011

Bergilir-Gilir Fuck....

Hi sekali lagi semua warga PLU yang budak sayangi...
hehe..budak post lagi satu video untuk tatapan korang..
ye la lama tak update..mesti korang gersang kan..
sebulan korang tahan nafsu haha..
ni ha masanya untuk melepaskan nafsu hehe..
kalau korang ada video or pic untuk budak postkan kat sini..korang leh emailkan kat budak ye
ni email budak budakhot88@ymail.com
nanti leh jugak budak postkan batang korang ke ape hehe..
pe pe pun jom kita layan video nie...

video

amacam...best tak...kena fuck dua org hehehe..
pe lagi jum lancap jum...
jangan lupa comment anda hehe..
ingat kalau nak budak postkan pic batang korang ke or video korang ke..
emailkan terus kat email budak k...
ciaoo

Dalam Toilet Pun Jadi...

Hi semua warga PLU..
arinie budak nak tunjuk satu video skodeng kat korang hehe..
2 org mamat nie..tgh asyik fuck mengefuck...
sampai x sedar ada org tgh skodeng dia org haha..
layan sangat la dia org tu..hahaha
harap korang ok la ye tengok video nie..haha
nanti budak upload video lain pulak hehehe...
selamat menonton

video

ok tak???pe pe pun jangan lupa comment and vote ok..
ciaoo

Salam Lebaran.....

Hi semua warga PLU...maafla budak lama tak update...
mula mula budak nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA kat korang semua...
maafkan budak kalau budak ada terkasar bahasa ke apa kat korang ye..
budak ada berita gembira nak kongsi ngan korang..
budak tak sangka lepas budak kena dumped...
jodoh baru datang...so raya tahun nie..merasa jugak budak sambut ngan bf baru...
budak happy sangat...budak tak sangka leh dpt bf baru secepat nie..
dah la sama perangai ngan budak..
hobi sama, minat perkara yang sama,
rasa mcm kembar sendiri pulak..everything pasal kita org sama...
budak tersangat happy la sekarang sampai terlupa nak update blog...
tapi budak still sayang kat korang coz sokong budak..
jadi...now im not single anymore..hahaha
best raya ever la weiii hahaha
jumpa lagi kat post akan datang k 
ciaoo.