Labels

Friday, 23 September 2011

From My Own Follower ( Mr. G )

Hi semua warga PLU...
maaf la budak lambat untuk update..
biasa la kan..dah mulai sibuk...
tapi budak tetap tak lupekan korang semua warga PLU yg budak sayangi..
kali ni budak tak letak pa per video dulu coz line terlalu la slow..
so budak leh upload pic..
tapi kali ni..ada sorang lagi follower budak..
dengan murah hatinye menaja bahan bahan untuk blog budak hehe..
dia kasi kat budak beberapa hari lepas..
so nama dia budak tek leh bgtaw la..
budak gelar dia nie Mr G..
well Mr G..thx u so much..sumbang la lagi kalau ada k..
post entry kali ni adalah penghargaan buat Mr G.
jum kita tengok jum..





So mcm mane..mcm sedap je btg mamat nie..
ada curve la wow..nyum nyum la huhu..
opss budak pulak lebih lebih..
pa pe pun jgn lupe comment & vote k..
ciaoo sume..jumpa lagi kat post entry yang akan datang.

9 comments:

  1. best.. :)bersih jer xde bulu.

    ReplyDelete
  2. kulup terlekang...taik kapang...
    Ish tak beraper nak minat lah...kecuali kalo bersih....tapi bersih ker....!?

    ReplyDelete
  3. suka walaupun ada kulup tapi sedap. Apa lagi kalau lepas suci dengan coca cola terus main...best

    ReplyDelete
  4. ada kulup sedaplah itu... tapi cuci dulu lah...

    ReplyDelete
  5. teringin nk try yg bengkok plak..

    ReplyDelete
  6. Hye sya dani 17 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore n extreme untuk main tiap2 malam klau nk msg lh kt no ni 0135939511 n sya hnsem x kisah area mna2

    ReplyDelete