Labels

Saturday, 13 April 2013

Body Tough Melancap

Hi semua warga PLU blog budak...terima kasih sebab sabar menunggu post terkini dari budak..
so korang mesti da excited bile tengok tajuk post ni kan hehe
ok lah..budak rindu ngan korang selepas lama menyepi..
kali ni budak beri korang tengok ok..
korang layan je la.hope korang suke dengan post budak ni.
nantikan post seterusnya dari budak k..
jangan lupa comment and like
dan tak lupa jugak untuk vote kat poll terbaru budak k.
adios semua.layan  je


video

So amacam video budak kali nie..ada hot tak hehe..siap dengan bunyi "moan" nya sekali.
tunggu my next post k everyone..love korang semua sebab support budak.
adios n peace out.

24 comments:

  1. jom jumpa n lancap sama. prefer jumpa. no chubby. nak tepon msj first to my ym boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    ReplyDelete
  2. Dec 5 . abg jeff dah xnk kat aku. aku tau dia bosan dan jemu ngan aku. aku pun dah xnk sentuh. aku ingat dia melayu yg baik. kenapa dia kejam dan x berperikemanusiaan? sedihnya...........

    cari pengganti
    sugardaddy. call aku 0147316396

    ReplyDelete
  3. Sy mengambil upah Urut bdn warisan dr arwah atok sy dr umur 16.Urut bdn sejam rm 30..Bdn ng batin sejam rm 50.... Laki ni byk masalah...telor besar sebelah,konek stim tak 100% stim,pancut awal,kepala konek kecut,kepala konek lebam,air mani cair..lgpon urut konek guna belacak utk kesehatan kulit konek,lancarkan peredaran darah,bakar lemak n buang angin..Melancap ada cara yg betol...cara betol bila pncut high gile...sy juga ngurut smbil ngajar..cara lancap yg elok tak rosakkan kulit konek dan kering.Kembalikan kepala konek kpd merah semula..maaf law tk berminat

    ReplyDelete
    Replies
    1. msg sy 0122191900
      sy wan

      Delete
    2. Cm mane nk contact noor affendi?beminat nk urut kote

      Delete
    3. Ada wechat tak

      Delete
  4. Area nlai ns lau bro2 nk main btsng tgal kn no fon. X nk llki lmbut n boroi2.. rupo x pnting yg pnting krass.. suka romen2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom lancap sama 15
      0195144900(whatsapp ja )

      Delete
    2. Harap maklum.. nombor 0195144900 tidak akan aktif lagi.. harap maklum.. sebarang sms tidak diterima ....
      SAYA CAKAP BETUL...
      SAYA TUAN PUNYA NOMBOR

      Delete
    3. Perhatian kepada semua nombor 0195144900 telah bertukar pemilik . Pemilik baru nombor ini adalah seorang polis jadi kalau jadi apa apa saya tak nk cakap apa apa dh....kalau kena tangkap ngan polis baru tau byee . Saya nk tukr nombor

      Delete
  5. pure top... mix mlay... tggi 176.... mncari adik bottom straight look underage... 18 thun kbwah... prefer melayu... kurus n bkulit cerah or smoky light brown....*_^… if ada yg bmnat... add my wechat id... rezruz898.... cheras....

    ReplyDelete
  6. Hye sya dani 17 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore n extreme untuk main tiap2 malam klau nk msg lh kt no ni 0135939511 n sya hnsem x kisah area mna2

    ReplyDelete
  7. Kita sebaya lah gitu, btw wasap ada tak? Contact num ni 0122533790 :)

    ReplyDelete
  8. Kita sebaya lah gitu, btw wasap ada tak? Contact num ni 0122533790 :)

    ReplyDelete
  9. sy top 26 n btg besar, ade nk try ker? jom call or sms.....tuk kedah, klantan n perak....01126431097...just for fun...bf tu bleh dipertimbangkan

    ReplyDelete
  10. Jum chat. 0147053401

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. I from puchong setiawalk.. You boring Need to Enjoy
    Wstpp me 0183125077 gve you All

    ReplyDelete
  13. nak hisap kote ...terunadesa1980@gmail.com

    ReplyDelete
  14. hi punai sy kecik je n suka melancap outdoor dgn koleksi spender n coli pompuan yg sy amik d ampaian n bakul pakaian makcik jiran Bini n anak kawan.yg minat nan punai kecik n nk trade koleksi spender n coli contact 0142973176

    ReplyDelete
  15. hai sy asz... bottom nak cari top area selangor... 0186619182

    ReplyDelete
  16. hai sy asz... bottom nak cari top area selangor... 0186619182

    ReplyDelete