Labels

Saturday, 15 September 2012

Pancutan Nikmat

Salam kepada semua warga blogger budak...
Pasti korang semua nak tengok kan bila terbaca tajuk nie hehe..
Budak malas nak ckp bnyk cos budak tau korang dah lama tunggu video terbaru dari budak kan..
Ini video terlatest budak yang budak simpan..
Harap korang enjoy dan kalau ada video or pic nak kongsikan ngan budak..
Boleh send kat email budak ea
budakhot88@ymail.com
Ok setakat nie je la budak taip k..
Enjoy & Jumpa lagi di post akan datang...
Peace Out



video


ReOpening Of My Blog...


Salam sejahtera kepada semua warga follower budak..
First of all budak nak minta maaf sebab lama menyepi..
budak tau budak ambik masa lama nak bangkit..
tapi apa kan daya..budak hanya manusia biasa..
sekarang budak still single..tak jumpa pun org yg betul2x leh tambat hati budak
so walaupun da terlambat..budak nak ucapkan jugak
SELAMAT BULAN RAMADHAN 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN..
harap korang semua boleh maafkan budak ea..
dgn selesainya post budak ni..maka sudah officialnye
budak akan update blog ni balik....
walaupun seminggu maybe sekali 2 
tapi budak akan still update blog nie..
budak minta maaf dan ampun kat korang ea..
ramai yg beri budak semangat teruatamanya  dari follower budak yg setia..
thx semua yg sokong budak...
love u all so damn much...
Peace out