Labels

Saturday, 20 August 2011

KEPADA ORANG YANG HACKED BLOG AKU!!!!!!!


Kepada manusia lahanat yang hack blog budak..nice try..
ko ingat aku nih bodoh dari ko ke ha...
tahniah la coz ko leh hacked blog budak..
tapi ingat..jangan ingat ko sorang je pandai hack..aku pun pandai...
kalau ko tak nak aku kacau hidup ko..rosak peranda kan fb ko, akaun email ko, 
baik ko jangan kacau aku..sebelum ko susah..
ni warning..jangan cuba cuba nak hack blog aku..
kalau tak..semua maklumat ko yang ko simpan kat internet aku hack..
aku tak kacau ko...ko jangan kacau aku ok..jangan ingat ko boleh hack..sukahati ko je nak hack blog org
kalau ko tak nak org hack n ganggu hidup ko..ko jangan ganggu hidup aku ok..
ni last warning..jangan kasi aku marah..
aku tau siapa and dari mana ko hack...jangan ingat aku ni bodoh ok..
kalau aku tak pandai semua ni, aku tak buat blog la sengal..
peace out...fucker...


Friday, 12 August 2011

Amacam Perubahan Blog Budak??

Hi semua warga PLU..
budak ada ubah cket cket template blog budak nie..
so apa comment korang..
sesuai tak tema blog budak nie..??
apa pandangan korang pasal blog budak?
apa yang korang tak puas ati or apa cadangan korang kat budak..
budak bagi korang peluang untuk luahkan apa apa ja..
budak nak tau apa pandangan korang pasal blog budak??
so harap korang honest la ea dalam kritik blog budak nie..
jumpa lagi kat entry yang akan datang ok..
jangan lupa comment & vote ok guys..

Air Mani Melimpah....

Hi semua warga PLU..
budak ingat budak nak stop post pa per semperna bulan ramadhan nie..
tapi budak ambik keputusan..bnyk sangat org request budak upload video baru..
budak tak sampai hati la nak tolak request kan..
lagipun..korang kan follower kesayangan budak..
so arinie budak post something yang best kat korang..
korang enjoy la..melancap malam je..
jangan lupe mandi hadas haha..
esok nak puasa tau..
jom layann..

video

amacam..bnyk tak air mani hehe..
jilat la sampai kering..
pe pe pun jangan lupa comment ngan vote ok..
jumpa lagi kat next post..

Monday, 8 August 2011

Jangan Ciplak Bahan Blog Budak Plssss...!!!!


Ermm..Budak dok belek belek blog blogger lain tadi..
tiba tiba..budak ternampak..
ada video mamat dari post tak keras lagi melancap..
ngan pic batang mamat yang dari post awal budak dulu lagi..
terkejut budak..budak bukan tak nak kasi korang ambik bahan dari blog budak
and then korang letak kat blog korang..
tapi bgtaw la budak..tu bahan copyright budak..tak nampak ke logo copyright besar2x 
kat bawah blog budak..budak dah register..so pada sapa sapa yang ciplak 
bahan dari blog budak tanpa kebenaran...
kalau budak report kat tmpt budak register copyright..
automaticly blog korang akan terblock dgn sendiri nye..
jadi budak nasihatkan..sebelum budak report baik korang remove je bahan yg korang ciplak dari blog budak..budak masih bertimbang rasa nie..jangan kasi budak datang minyak..
so sebagai pengajaran..
ni dia blog yang budak tengok ada ciplak bahan dari blog budak..


so..kalau nak stay berblog..kalau nak simpan bahan budak..
minta kebenaran budak..letak kat mana korrang dpt bahan tu..
jangan nak main selam je..
sekurang kurang nya..bagila penghargaan kat budak..ni tak
terus je ciplak bahan dari blog budak..
sekian terima kasih..
harap faham la ye.

Sunday, 7 August 2011

Penting Penting...!!!


Kepada org yg berkenaan...aku harap ko faham giler giler..
jangan la jadi hipokrit..kalau dah tau diri tu str8..
jangan cuba cuba nak masuk blog blog gay mcm nie..
aku serius bro...aku naik bengang tengok comment2x budak mengaku diri str8..
so ni cuma notis dari aku je bro..
kalau tak nak sakit hati baik korang jauhkan diri dari blog blog gay..
aku tak suka org mengaku str8 tapi layan bahan bahan blog gay..
so....pls la bro..stay away from gay blog..
it none of you thing and none of your taste...
korang senang kita org pun senang...
win win situasion..
ko tak sakit hati aku pun tak sakit hati..
kalau aku jumpa comment yg sengaja nak menjahanamkan blog aku or aku..
aku akan segera spam...tak pun senang aku privatekan je...
satu lagi comment selamba dari org hipokrit..aku private terus blog nie..
haaaa..puas kan semua org...
bila bila masa je aku leh private kan blog aku..
bagi yg nak follow up tu..kasi la email kat aku..
aku tak kira dah...bosan la asek kena warning ngan org luar..