Labels

Friday, 12 August 2011

Air Mani Melimpah....

Hi semua warga PLU..
budak ingat budak nak stop post pa per semperna bulan ramadhan nie..
tapi budak ambik keputusan..bnyk sangat org request budak upload video baru..
budak tak sampai hati la nak tolak request kan..
lagipun..korang kan follower kesayangan budak..
so arinie budak post something yang best kat korang..
korang enjoy la..melancap malam je..
jangan lupe mandi hadas haha..
esok nak puasa tau..
jom layann..

video

amacam..bnyk tak air mani hehe..
jilat la sampai kering..
pe pe pun jangan lupa comment ngan vote ok..
jumpa lagi kat next post..

6 comments:

  1. Amat mengahairahkan, apa lagi dapat pacut bersama. Best sangat-sangat.

    neilkie69@gmail.com

    ReplyDelete
  2. stim ah tgk vid nih, x thn dowh..arghhhhhh

    ReplyDelete
  3. budak~ saya ni takda blog~ tapi suka tengok blog2 gay ni jadinya u just add lah ym me ok mana tau dapat borak2 k lucky_8646@yahoo.com, sent from brunei.

    ReplyDelete
  4. ngeri potong stim yg bot tu kuku warna hitam, video lain suma best,,,,giler...best pakai lancap,,,,

    ReplyDelete
  5. sedaapnya kena aku nak juga call aku 0107071506

    ReplyDelete
  6. Hye sya dani 17 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore n extreme untuk main tiap2 malam klau nk msg lh kt no ni 0135939511 n sya hnsem x kisah area mna2

    ReplyDelete