Labels

Thursday, 12 September 2013

Badan Asian Sedap J/O (No Cum)

Haaaaa, budak nak post satu lagi video untuk hari ini, 
budak rasa kalau korang tengok
mesti korang sanggap giler kot haha
ok budak maybe akan buat post terbaru setiap 3 hari sekali, 
so korang stay tune and teruskan sokong blog budak,
budak akan teruskan berblogging untuk anda semua,
so tanpa lengah masa hahaha
mesti korang da x sabar, video bagi budak
agak hot and sedap ar..
jom jom kita usha, 

video

Hahaha sorry la korang, video ni xde dia cum, but the next video of him ada cum,
kalau korang nak all korang kena buat just pastikan blog budak famous hahaha, 
tak ade la gurau je, keep follow blog budak and comment, 
setiap comment korang penting bagi budak, 
sebab nak tengok feed back kan, 
ye la blog budak ni sape je la nak tengok kan....
So kalau nak tunggu kat post yg seterusnya ok..Out!!!

14 comments:

  1. Sedap siot..body mantap.barang pown baik

    ReplyDelete
  2. http://www.xbgay.com/?u=120405

    ReplyDelete
  3. Hai..ade tk sape tahu mcm mane nk cari bf/sugar daddy kt area kulai sbb saye keseorangan klu ade call 0178430964…k saye chubby……

    ReplyDelete
  4. sape ada top dan btng bsar...aku bdk handsome dan bdan sdap..
    nk isp btng sampai air kuar...aku duk kt area kuantan....x mahu la chubby...abng top malayu sje nk...skype .dicksucker52...sexylay4@gmail.com

    ReplyDelete
  5. 0139443438. call me. i like sex very much. im very handsome btw. try me. x rugi. saya puas anda puas.

    ReplyDelete
  6. Hye sya dani 17 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore n extreme untuk main tiap2 malam klau nk msg lh kt no ni 0135939511 n sya hnsem x kisah area mna2

    ReplyDelete
  7. jom sex . aku lelaki terengganu. DOKTOR di hsnz. lelaki sasa dan BOTAK
    call sms whatsapp aku 0109004570

    ReplyDelete
  8. jom sex. aku org johor. suami org umur 40. muka sweet dan kaya kerja sendiri rumah besar. call aku atau whatsapp 0197911969

    ReplyDelete
  9. whatsapp 01122646034

    ReplyDelete
    Replies
    1. shaf 20 perak.. nk abg2.. add wchat myrul_penang

      Delete
    2. shaf 20 perak.. nk abg2.. add wchat myrul_penang

      Delete