Labels

Thursday, 12 September 2013

Air Mani Kesukaan Ramai 2

Budak sudah kembali, maaf la ek sebab budak lambat post, 
biasa la busy ngan final ni kan, bnyk event kena handle, 
so budak nak ambik kesempatan nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN & SELAMAT HARI MERDEKA,
agak terlambat but, ok la at least budak wish kan haha,
so hari nie budak nak post video pasal budak skinny tu, nampaknye post comment da 
melebihi 10 comment, so sebagai janji budak, budak akan post video seterusnya dari dia, 
hope korang enjoy and stay tune ok
jumpa lagi di next post budak,
adiosss semua,
peace!!!

video

so amacam haha, mesti korang sanggap kan ngan video budak, 
no worry ada bnyk lagi video hehe ok ke post seterusnya ,
jumpa d sana haha...
Jangan lupe to vote and comment ok,

12 comments:

  1. banyak jugak air mani..pekat

    ReplyDelete
  2. Hye sya dani 17 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore n extreme untuk main tiap2 malam klau nk msg lh kt no ni 0135939511 n sya hnsem x kisah area mna2

    ReplyDelete
  3. hi sy top btg besar, ade yg nk try ker? flex or btm, boleh je...just for fun call or sms me...klantan, kedah n perak....01126431097....

    ReplyDelete
  4. voice or meet lancap only... wecht deen3295, skype matmelancap

    ReplyDelete
  5. http://www.charityid.com/promo/tangan-memberi-lebih-baik-dari-menerima/rzaf

    ReplyDelete
  6. Whatsapp 01122646034

    ReplyDelete
  7. whatsapp 011-22646034

    ReplyDelete
  8. Hai aku adam 19 wachat haiguy123

    ReplyDelete
  9. shaf 20 perak.. cri abg2.. add wchat myrul_penang

    ReplyDelete
  10. shaf 20 perak.. cri abg2.. add wchat myrul_penang

    ReplyDelete