Labels

Thursday, 8 September 2011

Bergilir-Gilir Fuck....

Hi sekali lagi semua warga PLU yang budak sayangi...
hehe..budak post lagi satu video untuk tatapan korang..
ye la lama tak update..mesti korang gersang kan..
sebulan korang tahan nafsu haha..
ni ha masanya untuk melepaskan nafsu hehe..
kalau korang ada video or pic untuk budak postkan kat sini..korang leh emailkan kat budak ye
ni email budak budakhot88@ymail.com
nanti leh jugak budak postkan batang korang ke ape hehe..
pe pe pun jom kita layan video nie...

video

amacam...best tak...kena fuck dua org hehehe..
pe lagi jum lancap jum...
jangan lupa comment anda hehe..
ingat kalau nak budak postkan pic batang korang ke or video korang ke..
emailkan terus kat email budak k...
ciaoo

9 comments:

  1. trase cam nak ajak jerk korunk lancap reramai.. hahaha

    ReplyDelete
  2. kalau aku kena tentu best.......

    ReplyDelete
  3. kalu bleh aq pun na kena gak sapa na fuck aq mcj jer 0147396769 at penang ok

    ReplyDelete
  4. memang sedap gler ol bro.....

    ReplyDelete
  5. aku nak juga call aku 0107071506

    ReplyDelete
  6. sape nak gangbang budak nih,mmg spoting beb!aku bawak 4,5 org member aku pon dia leyh layan....katanya nak tuka player,tak nak player sama...dah dpt belanja aku ice eh?
    O129554041

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bdk neh bdk mana?
      Nama sapa geng?

      Delete
    2. Bdk neh bdk mana?
      Nama sapa geng?

      Delete
  7. Hye sya dani 17 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore n extreme untuk main tiap2 malam klau nk msg lh kt no ni 0135939511 n sya hnsem x kisah area mna2

    ReplyDelete