Labels

Wednesday, 6 July 2011

Lancap Laju-Laju Kuar Mani.....Slurppppp (Finale)

entry untuk kali ni..seperti yang aku telah janji kan.....
finale untuk mamat ni...
video ni masih sama jugak...
tapi kali ni aku upload part mamat ni pancut pulak..
hebat la mamat nie..tgh ramai ramai org kat rumah pun dia boleh lancap...
pe pe pun korang layan je video ni...
harap korang enjoy...
jom kita layan..
selamat menjamu mata n selamat melancap...
tunggu entry yang lebih menarik pada post yang akan datang...
adioss...

video

jgn lupa tinggalkan comment dan vote anda ok..

2 comments:

  1. lancap da syok dah.....batang ok...pancutan jer x laju....

    ReplyDelete
  2. best batang dia, pancutan tak laju mani pekat sangat....rsan nak isap je batang dia tu

    ReplyDelete