Labels

Tuesday, 5 July 2011

3Some.....syokkkk habiss...

bila kita tengok dari tajuk...mcm best je kan..
tapi aku tak pernah lagi try 3some..
selalu 1 on 1 je..
pe pe pun..aku malas nak ckp bnyk...
so korang enjoy je video ni ye...
selamat melancap..nyumm nyumm
ciaoo

video

5 comments:

  1. saper lamamat bot nie kan...

    ReplyDelete
  2. nak video ni leh x...best toll

    ReplyDelete
  3. sedapnya aku nak juga call aku 0107071506

    ReplyDelete
  4. best kalau lover btg sama panjang cam kiter.. then kita asyik top, sesekali try jd btm xD

    ReplyDelete
  5. sape nak gangbang budak nih,mmg spoting beb!aku bawak 4,5 org member aku pon dia leyh layan....katanya nak tuka player,tak nak player sama...dah dpt belanja aku ice eh?
    O129554041

    ReplyDelete