Labels

Friday, 22 July 2011

Mamat Dari Post Tak Keras Lagi Melancap...!!!!

hi semua warga PLU yang budak sayangi...
ini dia post entry yang korang tunggu tunggu..
mesti korang nak sangat tengok mamat ni melancap kan..
ok tanpa membuang masa berharga korang..
budak kasi korang layan video pertama mamat ni melancap..
nanti budak upload video lain yang lebih panjang & yang ada sound punya...
layan ok..jom

video

so mcm mana..korang puas hati tak..
hehehe..len kali budak post video lain pulak pasal mamat nie..
ok pe pe pun jangan lupa comment & vote ok..
jumpa lagi di entry yg akan datang yah...


9 comments:

  1. Mantop dia punya batang, pasti sedap kalau dapat isap

    ReplyDelete
  2. mantap btg dia...erm...budak kenal dia ke? dia ade ym x? lau ade share blh?

    ym : kingofsoultan_1801

    ReplyDelete
  3. best giler...berair pelir aku tengok video ni...selalu lah post video yg best2 lagiiii

    ReplyDelete
  4. maaf la adam8t8..budak kenal dia bukan dari ym..dia married sudah..tapi dia memang best kalau rasa..

    ReplyDelete
  5. hai budak88~ saya suka awak punya blog ni banyak yang sedap2 lah jangan private blog u ni ok dapat tak? saya suka sangat2lah. sent dari brunei.

    ReplyDelete
  6. byaaknye entry psal mamat ni..
    hmmm kkdang tpkir lak adkah mamat ni ialah budak88? :p

    klu nk private gtau eyh huhu

    ReplyDelete
  7. jom jumpa lancap or voice call....wechat deen3295 or skype matmelancap

    ReplyDelete
  8. !!TERBARU seks budak!!

    https://depositfiles.com/files/176ftvh5s

    ReplyDelete
  9. kaki lancap jom jumpa lancap sama.KL & Sel...wechat deen3295

    ReplyDelete